Dolar 32,5619
Euro 34,8545
Altın 2.434,35
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 21°C

ŞAHİKA’NIN TUTKULU ERZURUM SEVDASI

ŞAHİKA’NIN TUTKULU ERZURUM SEVDASI
3 Mart 2019 11:57

YAKLAŞIK 4 yıl önce, “hicrette sıhhat, tebdili mekânda ferahlık vardır” sözünden hareketle, Bursa’ya yelken açan Şahika Boya’nın ağabeyi ismi Taner Ardahanlı’nın Erzurum tutkusu ve özlemi, giderek artıyor. Memleket hasretini gidermek için fırsat kollayan Taner Ardahanlı, “Geleneksel Şubat Oyunları” adını verdiği bir organizasyonla, Bursa Uludağ tutkunlarının yolunu Erzurum’a çeviriyor.

Türkiye’de sektör bazlı üretimin en kısıtlı bölgesi olan Doğu Anadolu’da, merdivenaltı üretimi değil, otomasyonel, katma değerli, istihdam yoğunluklu üretimi tercih ettiklerini, dolayısıyla Erzurum’da sadece yaşamanın değil, teknolojik üretim yapmanın da riskini göze aldıklarını hatırlatan Taner Ardahanlı, Bursa’ya yerleştikten sonra, kendisine kucak açan dostlarını ve müşterilerini unutmadı.

Şahika Boya ve Kimya ailesi olarak, üstlendikleri sorumluluğun bilincinden hareketle Erzurum sevdasının ve kurumsal kimliklerinin gerektirdiği sorumluluğa da azami dikkat göstererek hareket ettiklerini belirten Taner ardahanlı, konuyla ilgili olarak şu bilgileri aktardı:

ERZURUM ÖZLEMİMİZ ARTIYOR

“-Erzurum özlemimiz ve sevdamız, hele de uzakta olunca daha bir artıyor. Erzurum ile ilgili bir habere televizyonlarda rastladığımızda mesela, hemen kulak kesiliyoruz. Bursa’da yaşıyoruz, ama Erzurum ile yatıp, erzurum ile kalkıyoruz. Özlem duygularımızı bir parça da olsa azaltma adına, her fırsatı değerlendiriyor ve Erzurum’a gelmeye ve hasret dindirmeye çalışıyoruz. Şahika Boya olarak bu bağlamda bir etkinlik başlatalım istedik. Malum Bursa’nın Uludağ’ı da bir kış sporları merkezi. O merkezin müdavimi olan kayaksever dostlarımızı Erzurum’a, Palandöken’e götürelim istedik. Geçen yıl başlattığımız organizasyonun bu yıl ikincisini de gerçekleştirdik. Amacımız,  ‘Şahika Geleneksel Şubat Oyunları’nı kalıcı hale getirmek ve yıllarca devam ettirmek. Erzurum’un fahri gönül elçisi misyonu ile etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

“Erzurum dışında, Türkiye’ye ve uluslararası mecrada birçok ülkeye gururla pazarladığımız ürünlerimizin katma değerini, yaptığımız yatırımlar ve organizasyonlarda yine Erzurum’u tercih ederek değerlendiriyoruz” hatırlatması yapan Taner Ardahanlı, “Erzurum, Bursa ve Kayseri başta olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında yeni yatırımlar yaparak, yerli üretim ve ihracata katkı sağlayacak, istihdam seferberliğinde öncü olacak ve mikro ölçekte memleketimiz Erzurum’un kalkınması ve daha yaşanılabilir bir hale gelmesi için bütün gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.