Dolar 32,5433
Euro 34,9184
Altın 2.430,06
BİST 9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C

BAŞKAN SEKMEN GÖNÜL ALDI!

BAŞKAN SEKMEN GÖNÜL ALDI!
26 Ağustos 2016 04:57

kemal

ARTVİN’in Şavşat İlçesi’nden, Ardanuç İlçesi’ne giderken, güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmanın ortasında kalan, her şeye rağmen gezisini tamamlayan, ardından da Ankara’ya gitmek üzere Erzurum’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Erzurumlular bağrına bastı, ikramda bulundu, gönül aldılar.

Bir askerin şehit olduğu, 2 askerin de yaralandığı hain saldırı sonrasında programını iptal etmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geri dönüş yolculuğunu, güvenlik için kendisine tahsis edilen askeri helikopterle yaptı. Ankara’ya gitmek için helikopterle Erzurum Havalimanı’na gelen CHP Lideri’ni, Erzurum Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu karşıladı. Kılıçdaroğlu, uçağın kalkış saatine kadar VIP salonunda bekledi.

SEKMEN, OLTU TAŞI TESPİH HEDİYE ETTİ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun geldiğinin öğrenilmesinin hemen sonra, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, havalimanına geldi ve kendisine “geçmiş olsun” dileğinde bulundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, “geçmiş olsun” temennisinde bulunduğu Kılıçdaroğlu’na Oltutaşı tespih hediye etti gönlünü aldı. Başkan Sekmen’in bu jesti, CHP Lideri’ni mutlu etti.

CENAZE TÖRENİNE KATILACAĞIM

Kılıçdaroğlu’nun Erzurum’a geldiğini duyan bir grup CHP’li de, havalimanına gelerek kendisiyle görüştü, geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Kılıçdaroğlu, havalimanından çıkışta yaptığı kısa değerlendirmede de “Bir şehidimizin olmasından dolayı çok üzgünüm. Şehidimiz yarın (Cuma) Erzincan’da sonsuzluğa uğurlanacak. Ben de cenaze törenine katılacağım. Allah rahmet eylesin. Ailesine başsağlığı diliyoruz. Bütün Türkiye’ye başsağlığı diliyorum. İnşallah bu tür olaylar bir daha olmaz, bu son olur. Biz güzel bir Türkiye özlemi içerisindeyiz. Bunun için hep birlikte mücadele etmek durumundayız” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.