Dolar 32,3606
Euro 34,9791
Altın 2.321,68
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 5°C
Az Bulutlu
Erzurum
5°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 12°C
Cum 11°C
Cts 12°C

HÜNERLERİNİ ÇOCUKLAR İÇİN GÖSTERDİLER

HÜNERLERİNİ ÇOCUKLAR İÇİN GÖSTERDİLER
22 Aralık 2016 16:32 | Son Güncellenme: 22 Aralık 2016 17:07

ATATÜRK Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nin çeşitli servislerinde tedavi gören çocuk hastalara dağıtılmak üzere, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu ile kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personellerin eşleri tarafından dokunan 300 bere yetkililere teslim edildi.

Dokudukları bereleri, Araştırma Hastanesi görevlilerine teslim etmek amacıyla, Öğretmenevi’nde Bayan Azizoğlu’nun davetiyle biraraya gelen kadınlar, hem kahvaltı yaptı, yeni projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Vali Seyfettin Azizoğlu’nun eşi Nilgün Azizoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, kampanyaya katılan hanımlara teşekkür etti. “Çocuklarımızın yüzlerinde küçük bir tebessüm oluşturabilirsek ne mutlu bizlere, dualarımız onlarla beraber. Büyük bir sevgi ve gayretle örülen bu bereler bu soğuk kış günlerinde gönüllerde umarım ki mutluluk ve huzur yaratır” diyen bayan Azizoğlu, benzeri türde sosyal sorumluluk faaliyetlerine bundan böyle de Erzurumlu hanımlarla beraber katkı sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Başta İl Jandarma Komutanının eşi, subay ve astsubay eşleri olmak üzere, diğer kamu kuruluşlarında görev yapan kamu görevlilerinin eşleri tarafından kısa bir sürede örülen bereler Öğretmenevi’nde, hastane yetkililerine teslim edildi. Projeye katkı sağlayan kadınlar, güzel ve anlamlı bir faaliyet yapmış olmanın mutluluğunu yaşadılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.