Dolar 32,5160
Euro 34,8278
Altın 2.425,61
BİST 9.705,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C

ALKIŞLAR SERDAR ÇARBAŞ HOCA’YA

ALKIŞLAR SERDAR ÇARBAŞ HOCA’YA
4 Ekim 2016 03:48

02-serdar

BAŞINDA, erzurumdanhaberler.com’un yazarlarından Süreyya Çarbaş’ın oğlu, Erzurumlu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş’ın bulunduğu, Karaman KÜSİ (Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği ) İl Çalışma Grubu, başarılı çalışmalarının semeresini ödüllendirilerek aldılar.
Karaman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı ve KÜSİ Karaman İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş, Karaman Valisi Süleyman Tapsız’ı makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktardılar.
Yüksek Planlama Kurulu’nun 18.06.2015 tarih ve 2015/28 No’lu kararı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının koordinatörlüğünde üniversiteler, iş dünyası, kamu kurum ve kuruluşlarının katılımlarıyla hazırlanan “Türkiye Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde çalışma yürüttüklerini belirten İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, “Sanayi toplumundan, bilgi toplumuna geçişte bilimsel ve teknolojik ilerlemenin önemi bugün küresel düzeyde kendini göstermektedir. Bu bağlamda, bilime, teknolojiye, Ar-Ge ve inovasyona kaynak ayıran ülkelerin gerek sosyal ve ekonomik refah sağlama, gerekse küresel söz hakkı elde etme açısından diğer ülkelere göre daha üstün konumda oldukları görülmektedir. Biz de bu çerçevede KÜSİ’ye ilişkin ulusal vizyon, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğini en üst düzeyde uygulayarak ülkemizi ileri teknoloji üssü haline getirmek istedik, başarı sağladık ve amacımıza ulaştık” dedi.
ÖDÜLÜNÜ EDREMİT’TE ALDI
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Karaman KÜSİ İl Çalışma Grubu tarafından düzenlenmiş olan, İl Planlama ve Geliştirme Kurulu tanıtım ve bilgilendirme toplantısı iyi uygulama örneği ödülüne layık görüldüğünü hatırlatan Kaşıkçı, Karaman KÜSİ İl Temsilcisi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş’ın, 29-30 Eylül 2016 tarihleri arasında Balıkesir-Edremit’te düzenlenen törende ödülünü aldığını hatırlattı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı ile KÜSİ Karaman İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çarbaş’ı tebrik eden Vali Süleyman Tapsız “Türkiye’de bir çok büyükşehir ve sanayisi gelişmiş şehirleri geride bırakarak birinciliği elde eden Karaman KÜSİ İl Çalışma Grubunu çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim ” dedi.
ERZURUMDANHABERLER.COM OLARAK KUTLUYORUZ
Mesleki alanda yıldızı giderek parlayan ve halen Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde görevini sürdüren Yrd. Doç. Dr. Sertar Çarbaş’ı, erzurumdanhaberler.com olarak biz de kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.