Dolar 32,5445
Euro 34,9707
Altın 2.428,30
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C

BİNGÖL ALVAR’A DEVA OLDU

BİNGÖL ALVAR’A DEVA OLDU
16 Aralık 2021 06:39

MEMLEKET meselelerine karşı hassasiyeti ile bilinen, vatandaşın her türlü sorun ve sıkıntısının çözümü noktasında elinden gelen gayreti gösteren, son olarak da Alvar Köyü’nün su sorununu gündeme taşıyan DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, konunun takipçisi olan Devlet Su İşleri (DSİ) 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz’a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Erzurum yerel siyasetinin en aktif figürlerinden olan, üstlendiği görevin gereklerini ve sorumluluğunu yerine getirebilmek için 7/24 esasına göre çalışan DEVA Partisi İl Başkan’ı Vahit Bingöl, gündeme taşıdığı bazı sorun ve sıkıntılara el atılmış olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

Yılların deneyimli siyasetçisi olarak kulağı sürekli vatandaşın sesinde olan, yükselen her feryada yetişmeye çalışan kimi gece Horasan’a, kimi gece Köprüköy’e, deprem bölgesine koşan, gittiği her yerde çaresizlik içinde kıvranan vatandaşa çare olmaya çalışan Başkan Bingöl, son olarak su sorunu yaşayan Alvar’a bir akşam karanlığında çıkartma yapmış, dert dinlemiş ve sorunun çözümü için yetkililere çağrı yapmıştı.

Bir süre sonra Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz’un Alvar’a gittiğine ilişkin haberlere rastladığında çok mutlu olduğunu belirten Başkan Bingöl, bir siyasetçi olarak haberlerin kendisini fazlasıyla sevindirdiğini bildirdi.

DSİ Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz’un gösterdiği performansı yakından takip ettiğini ve beğendiğini belirten Vahit Bingöl, bu performans ve gayretten diğer kamu görevlilerinin de bir pay çıkartmaları gerektiğini ifade etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.