Dolar 32,3583
Euro 34,9921
Altın 2.326,20
BİST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 18°C

DAĞI BAĞA İNDİRDİLER

DAĞI BAĞA İNDİRDİLER
13 Eylül 2016 15:59 | Son Güncellenme: 13 Eylül 2016 16:05

02-giris

ERZURUM’un havalimanından şehre giriş kavşağında, daha önceden sadece “ERZURUM” yazısının bulunduğu kaldırım üzerinde bu kez Palandöken Dağı çalışmasını gören, aracını durduruyor, selfie yapıyor, sonra da yoluna devam ediyor.

Şehrin değişik noktalarında oluşturduğu farklılıklarla dikkat çeken Büyükşehir Belediyesi, bir değişikliğe de Havalimanı Kavşağı’nda imza attı.

Göreve geldiği günlerde sözkonusu kavşağa, her biri en az bir metre boyunda harflerle ERZURUM yazdıran ve bir farklılık oluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, görseli değiştirdi.

Yaklaşık bir ay önce Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri’nin sorumluluğunu üstlenen Başkan Sekmen, “Bundan böyle dağın patronu biziz” dercesine, şehrin girişine Palandöken Dağı’nın bir minyatürünü yaptırarak, sahipliğini tescilledi.

Özellikle Dadaşkent ve Havalimanı tarafından şehre gelenlerin dikkatini çeken Palandöken çalışması, selfie sevdalılarına da mekan oldu. Yolun kenarında araçlarını durduran ve çalışmanın üzerine çıkarak fotoğraf çekilen vatandaşlar, çektikleri fotoğrafları sosyal paylaşım sitelerinde paylaşarak Erzurum’un tanıtımına da katkıda bulunuyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.