Dolar 32,5674
Euro 34,8826
Altın 2.432,19
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

DEVA PARTİSİ İKİ YAŞINDA!

DEVA Partisi Erzurum İl Örgütü, partilerinin ikinci kuruluş yıldönümü kutlamalarını Horasan’da gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile Horasan’a çıkarma yapan İl Başkanı Vahit Bingöl, esnaf ziyareti de yaptı ve dert dinledi. Bingöl düzenlenen salon toplantısında da ülke sorunlarına değindi, geçim sıkıntısının dayanılmaz boyutlara ulaştığına dikkat çekti.

DEVA PARTİSİ İKİ YAŞINDA!
6 Mart 2022 17:16

DEVA Partisi Erzurum İl Örgütü, partilerinin kuruluşunun ikinci yıldönümünü Horasan’da düzenledikleri etkinlikle kutladı. Yönetim kurulu üyeleri ile Horasan’a çıkarma yapan İl Başkanı Vahit Bingöl, iki yıl içinde 81 il, 922 ilçe ve 32 bin 154 mahallede teşkilatlanmayı tamamladıklarını söyledi.

Partisinin kurucu il başkanlığı görevini üstlendiği günden beri dur durak nedir bilmeden koşturan, son zamanlarda da yarın seçim olacakmış gibi tempoyu sürekli yükselterek çalışan DEVA İl Başkanı Vahit Bingöl, ilginç bir uygulamaya imza attı ve partisinin ikinci kuruluş yıldönümü kutlamaları için Horasan’ı seçti.

SEVGİ GÖSTERİLERİ İLE KARŞILANDI

Yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile çıkarma yaptığı Horasan’da kalabalık bir grup tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Vahit Bingöl, programa esnaf ziyareti ile başladı. Girdikleri işyerlerinde vatandaşın sıkıntılarına kulak veren ve dert dinleyen Vahit Bingöl, DEVA Partisi Horasan İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada ilçeye dert dinlemeye geldiğini söyledi.

Konuşmasında ülkenin uygulanan yanlış politika ve atılan hatalı adımlar yüzünden uçuruma doğru sürüklendiğini öne süren Bingöl, sözlerine şöyle devam etti:

“- Her geçen gün, bir önceki günü aratır hâle geldi. Böylesine bir zorlu süreçte işlerin daha da kötüleşeceğini gördüğümüz için bugün burdayız, yanınızdayız. Kurulduğumuz günden beri ülke meselelerini gündeme getiriyor, aynı zamanda çözüm önerilerini de birlikte sunuyoruz. Bu kapsamda 6 eylem planını açıkladık.

ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN YOKTUR

Tüm olumsuzluklara rağmen çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. DEVA Partisi olarak sizlerin de desteğiyle iktidara geldiğimizde problemlerin üstesinden geleceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın. İktidar partisi, 20 yılda büyük başarılara imza attığını söylüyor. Allah aşkına söyler misiniz bu nasıl bir başarıdır ki enflasyon, Babacan sonrası tam 9 kat artmış? İşsizlik hat safhaya yükselmiş durumda. İnsanlarımız artık evine ekmek götüremez duruma geldi. Akaryakıta her gün zam geliyor. Gençlerimiz diplomalı işsiz. Fırsatını bulan gençlerimiz yurt dışına gidiyor.

Mazot ve gübre fiyatları nedeniyle çiftçi tarlasını ekemiyor. Bir ülkede üretim olmazsa aydınlık yarınlar nasıl gelecek? Elektrik ve doğal gaz zamlarını hatırlatmaya bile gerek yoktur. Tüm bu kötü gidişata rağmen iktidar, hala sorumluluğu dış güçlere ve muhalefete yüklemeye çalışıyor. Ülke uçuruma sürükleniyor ama iktidar hiçbir sorumluluk almıyor.”

VATANDAŞ ÇARE ARIYOR

Toplantıda söz alan vatandaşlar da ülkenin içinde bulunduğu durumun kendilerini ürküttüğünü söyledi, yaşadıkları olumsuzluklardan yana yakındılar. Gübre ve mazot fiyatlarının çok yüksek oluşundan dolayı bu yıl nasıl tarla ekeceğini bilemediğini belirten bir vatandaş, “Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşıyorum. Maliyetler çok arttı. İhtiyaçlarımızı artık karşılayamaz duruma geldik. Biz ekip biçemezsek bu ülke nasıl doyacak? Köylü üretmezse ülke aç kalır” iddiasında bulundu.

Bir başka vatandaş ise evine ekmek götüremediğine dikkat çekti. Çok zor şartlarda bir hayat sürdürdüğünü anlatan vatandaş, yaşanan sorun ve sıkıntılara ivedilikle çözüm bulunmasını istedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.