Dolar 32,5826
Euro 34,7975
Altın 2.513,17
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

ERÇİMSAN REKLAMLARI ÖZGÜR BIRAKILDI!

ERÇİMSAN REKLAMLARI ÖZGÜR BIRAKILDI!
5 Ekim 2016 19:07

04-ynls

KULÜBE yardım yapacakları yerde, Kâzım Karabekir (Cemal Gürsel) Stadı’nın duvarlarına astıkları reklamın anlaşmasını Gençlik Spor Müdürlüğü ile yapan, bu nedenle de BB Erzurumspor Yönetimi’nin ambargosu ile karşılaşan Aşkale Çimento’nun mağduriyeti, erzurumdanhaberler.com’un haber yapmasıyla gündeme gelmiş ve tartışma konusu olmuştu.

Erzurum’un ve ülkemizin en büyük sanayi kuruluşlarından birisi olan Aşkale Çimento’dan bekledikleri maddi desteği bulamayan BB Erzurumspor yönetimi, radikal bir adım atmış ve ERÇİMSAN’a ait stad reklamlarının üstünü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e yazdıkları teşekkür mesajını üzerinde taşıyan dev boyutlu bir branda ile örtmüşlerdi.

Reklamlara hukuksuz şekilde ambargo konulması üzerine ERÇİMSAN yönetimi harekete geçmiş, anlaşma yaptıkları Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile BB Erzurumspor Kulübü’nü mahkemeye vermişlerdi.

Olayın farklı boyut kazanması üzerine erzurumdanhaberler.com konuyu gündeme taşımış, bu arada taraflara da ortak bir noktada buluşmaları için çağrıda bulunmuştu.

Haberin ilk yayınlandığı günün akşamında Genel Yönetmenimiz Öztürk Akkök’ü İstanbul’dan telefonla arayan BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Ali Demirhan, “brandayı kaldırdık, bu arada Lütfü Başkan (Yücelik) ile de konuştuk, sitemimizi ilettik, beklentilerimizi dile getirdik” demiş, ancak ertesi sabah brandanın kaldırılmadığı görülünce, ‘Acaba Başkan Demirhan’ı yanıltıyorlar mı?” sorusu akıllara gelmişti.

Yanlış anlamalara meydan vermemek ve konuya açıklık getirmek amacıyla erzurumdanhaberler.com’a bir açıklama yapan BB Erzurumspor Kulüp Müdürü Alper Aydoğdu, “Brandayı kaldırmak için gelen itfaiye aracında sorun yaşandı. Bu nedenle branda Başkanımızın dediği gün kaldırılamadı. Bu demek değilki branda yerinde duracak. Yarın aksilik olmazsa kaldıracağız” demişti.

Ve ERÇİMSAN reklamlarının üstüne örtülen branda bugün bir vinç yardımıyla kaldırıldı ve “şimdilik” sorun tatlıya bağlanmış oldu. erzhaber

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.