Dolar 32,5380
Euro 34,8711
Altın 2.488,58
BİST 9.587,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 19°C

FARKINDALIK OLUŞTURDULAR

FARKINDALIK OLUŞTURDULAR
18 Eylül 2021 21:55

DÜNYA Temizlik Günü nedeniyle ülke genelinde toplu bir etkinliğe imza atan DEVA Partililer, çoluk çocuk çevre temizliğine çıktı, poşetler dolusu çöp topladılar. DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, partili arkadaşlarıyla birlikte Palandöken’e giderek temizlik yaptıklarını belirtti, “Çocuklarımıza mutlak surette çevre bilincini aşılamalıyız” dedi.

DEVA  Partisi bu sabah Palandöken Dağı’nda 18 Eylül Dünya Temizlik Günü nedeniyle bir etkinlik düzenledi.

Beraberinde partili arkadaşlarıyla çoluk çocuk hep birlikte Palandöken Kayak Merkezi’ne giden Vahit Bingöl,  poşetler dolusu çöp ve atık madde topladı.

Amaçlarının çevre bilinci oluşturmak ve farkındalık yaşatmak olduğunu belirten Başkan Bingöl, etkinliğe katılan arkadaşlarına teşekkür etti.

Tatil gününde eş ve çocuklarını da beraberlerine alarak Palandöken Kayak Merkezi’ne yönelen insanların gösterdiği inceliğin her türlü takdirin ötesinde olduğunu kaydeden Başkan Bingöl, “Bugün ülkemizin neredeyse tamamında DEVA Ailesi olarak çevreyi temizlemek için harekete geçtik. Elbet bizim bireysel çabamızla çevre temizlenmez. Biz, böyle bir etkinliği düzenleyerek toplumun dikkatini çekmek, çoçuklarımıza çevre bilincini aşılamak, bu arada da farkındalık oluşturmak istedik. Birkaç saatte poşetler dolusu çöp topladık. Yaptığımız etkinlikle amacımıza ulaştığımızı zannediyorum” dedi.

Palandöken gibi uluslararası üne sahip bir dağda temizliğe önem verilmediğini görmüş olmanın hayal kırıklığını yaşadıklarını belirten DEVA İl Başkanı Vahit Bingöl, “İçki şişelerinden poşetlere, sigara paketlerinden yığınla izmarite, maskeye ve yağlı ambalaj kağıtlarına varıncaya kadar atık maddenin, çöpün her türlüsüne rastladığımız dağda, insanımızın eline ne geçtiyse hiç acımadan çevreye savurduğunu görmüş olmanın üzüntüsünü yaşadık. Dünyanın birçok kayak merkezinde değil böyle çöp yığınlarına rastlamak, insanların sigara izmaritlerini bile yerlere atmadıklarını duyuyor, ister istemez imreniyoruz. İnşallah bir gün bizim ülkemiz de temizliği ile, kurallara uyan yaşam biçimiyle imrenilen bir ülke haline gelir” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.