Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

HABERE BAK, HİZAYA GEL!

HABERE BAK, HİZAYA GEL!
9 Ağustos 2017 16:25

ERZURUM Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından haber merkezlerine, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Mevlüt Vural tarafından düzenlenen basın toplantısına ilişkin haber servis edildi.

“Gelecek” denilen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in katılmadığı arıtma tesisi gezisinden sonra düzenlenen basın toplantısında, “ilginç” değerlendirmeler yapan ve halka sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin ettiklerini belirten ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Başkan Sekmen’i övgüye boğmaktan geri durmadı, “Mehmet Sekmen ile birlikte yerel yönetimlerde en mükemmel dönemi yaşıyoruz. Başkanımızın direktifleri ile başlattığımız altyapı çalışmalarımız, vatandaş nezdinde büyük memnuniyet yaşatmıştır” dedi.

Gazete ve ajansların haber merkezlerine ulaştırılan o haberi, “noktasına, virgülüne dokunmadan” aynen yayınlıyoruz:

Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürü Mevlüt Vural, düzenlediği basın toplantısında, kurumun çalışmalarını anlattı. İçme suyu Arıtma Tesisi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Genel Müdür Vural, Erzurum’un Başkan Mehmet Sekmen ile birlikte yerel yönetimde en mükemmel dönemi yaşadığını ifade etti. Başkan Sekmen’in direktif ve talimatıyla hayata geçirilen altyapı çalışmalarında vatandaş nezdinde yüksek memnuniyet olgusunun yaşandığına vurgu yapan Vural, “Erzurum’un merkezi içme suyu tesisleri sayesinde Dünya Su Sağlık Teşkilatı ve Sağlık Bakanlığı’mızın belirlediği kıstaslarda halkımıza sağlıklı ve yüksek kaliteli su temin ediyoruz” dedi. Şehrin altyapı çalışmaları hakkında bilgi veren ESKİ Genel Müdürü Vural, şunları kaydetti: “Erzurum’da kent merkezinin yüzde 50 oranında borularını değiştirerek altyapısını baştan aşağı yeniden düzenledik. Şuanda ekiplerimiz hala çalışıyor. Allah kısmet ederse Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen döneminde İlimizin tüm altyapı sorunları tamamen bitecek. Şuanda yaklaşık 1000 köyümüzün klorlama tesisleri yapılmış vaziyette, 1000 adet de Allah kısmet ederse yapacağız. 2017-2018 yılı içerisinde tüm köylerimizin hijyenik ve klorlama açısından dünya standartları seviyesinde yüksek kaliteli su içeceğini buradan müjdelemek istiyorum.” ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural daha sonra beraberindekilerle gazetecilere Arıtma Tesisi’ni gezdirerek, suyun arıtılma evrelerini tek tek anlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.