Dolar 32,5159
Euro 34,8944
Altın 2.439,01
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

İLK ZİYARET, ANLAMLI BİR ADRESE

İLK ZİYARET, ANLAMLI BİR ADRESE
11 Ekim 2017 10:06

ERZURUM Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı Zafer Ergüney, nisan ayına ertelenmesine rağmen, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Hazırladığı çalışma programını, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek sürdüren Zafer Ergüney, ilk “merhaba”sını da “anlamlı bir adres”e yaptı ve Erzurum Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Başkan Hatem tetik ile görüştü. Ziyareti sırasında, “Bugün bu rahat yaşamımızı şehitlerimize ve onların ailelerine borçluyuz” diyen Ergüney, iş dünyası olarak şehit ailelerinin yanında ve onlarla birlikte olduklarını göstermek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ziyarette Ergüney’e işadamı Enver Mutlu da eşlik etti.

Aday olarak ortaya çıkış sebeplerinin başında tüm sivil toplum hareketleriyle birlikte ortak çalışma kültürü oluşturabilme niyeti yattığını belirten Ergüney, şehitlere ve onların ailelerine çok şey borçlu olduklarını da ifade ederek, “Bizim ülkemizin tapusu şehit kanlarıyla yazılmıştır. Vatanımızın her karış toprağında şehit kanı mevcuttur. Onun içinde ilk ziyaretimizi Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne yapmak istedik. Yapacağımız hiçbir eylem onlara karşı borcumuzu ödemeye yetmez. Ancak iş dünyası olarak şehit ailelerimizin yanında ve onlarla birlikte olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.

Erzurum’un başta ekonomi olmak üzere birçok alanda gelişmesi için yola çıktıklarını da belirten Ergüney, “Gayemiz Erzurum’u layık olduğu yere taşımak. Bugüne kadar gördük ki ferdi olarak yapılan çalışmalarda bir yol katedilemedi. Bizde bu birliği oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah tüm STK’larımızla birlikte Erzurum’u geliştirip, kalkındıracağız” diye konuştu.

Tetik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim sürecinde Ergüney’e başarılar diledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.