Dolar 32,5836
Euro 34,8316
Altın 2.411,21
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

KILIÇOĞLU ŞİRKETİ’NDEN AÇIKLAMA VAR

KILIÇOĞLU ŞİRKETİ’NDEN AÇIKLAMA VAR
19 Eylül 2016 09:04 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2016 10:12

01-murat

FETÖ operasyonları kapsamında önce gözaltına alınan, daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Kılıçoğlu Şirketleri’nin Yönetimkurulu Başkanı Murat Kılıç’la ilgili bir açıklama yapıldı. Şirket ortakları tarafından yapılan açıklamada “Murat Kılıç’ın ailemizin soyadını taşıması sebebiyle Kılıçoğlu ve Arzen markasıyla ilişkilendirilmesi bizi derinden üzmektedir”denildi.

“- Onbeş Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi ve sonrası olaylardan derin üzüntü duyduk” denilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
YARGI SÜRECİ DEVAM EDİYOR
“- Yürütülen soruşturma ile gerçeklerin gün ışığına çıkartılacağına olan inancımız sonsuzdur.
Basına yansıyan FETÖ soruşturma haberlerine ilişkin marka sahibi olarak ismi geçen şirketimiz ortaklarından Murat Kılıç, beş ortaktan biridir. Halen tutuklu bulunan ve suçu henüz kesinleşmeyen Murat Kılıç’ın yargı süreci devam etmektedir.
Murat Kılıç’ın aile soyadını taşıması sebebiyle Kılıçoğlu ve Arzen markasıyla ilişkilendirilmesi bizi derinden üzmektedir. Arzen markası Türkiye geneline yayılan şube ve bayilikleriyle Erzurum adını temsil etmektedir. Markalarımızın tüm yönetim kadrosu ve çalışanları işlerinin başındadır. Yüzlerce çalışanı ile hizmet vermeye devam etmektedir. Bu sebeple kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına açıklamamızı değerlendirmenize sunarız.
ÜRETİMİMİZ DEVAM EDİYOR
Sizlerin ve kamuoyunun da yakından bildiği gibi, biz inanıyoruz ki, yöneticilerimizden Murat Kılıç, en yakın süreçte yargılanacak ve aklanacaktır. Kaldı ki bu süreçte, hiç bir günahı bulunmayan yüzlerce çalışanımız ve onların yaklaşık 2000 aile ferdi mağdur olmayla karşı karşıya bulunmaktadırlar.
Kılıçoğlu şirketi ve ortakları, hiçbir zaman ülkenin bütünlüğü ve bağımsızlığına zarar verecek bir görüşün ya da yapılanmanın destekçisi olmamıştır. Herhangi bir terör örgütü ile bağlantıda olması ya da finansal destek sağlaması da mümkün değildir.
Kılıçoğlu, geçmişin de olduğu gibi bugün de doğruluk ve dürüstlük ilkesiyle hareket etmektedir. Bizimle aynı ilkeleri benimseyen yönetim kadromuz ve ekibimizle birlikte çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Kılıçoğlu ve Arzen olarak halen; yurt içinde, mağaza ve birçok noktada ki bayilikleriyle hizmet vermektedir. Ayda 28 ton dondurma ve 9 ton Baklava imalatı  yapmaktadır.Ülkemize ve halkımıza en iyiyi sunmak için tüm gücümüzle çalışmaya, milli birlik ve beraberlik duygusuyla hareket etmeye devam edeceğiz.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.