Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

MEYDAN, HERKESİ MUTLU ETTİ

MEYDAN, HERKESİ MUTLU ETTİ
13 Nisan 2017 20:45 | Son Güncellenme: 13 Nisan 2017 21:15

MESELE Memleket Birlikte Evet Sloganıyla Evet Platformu tarafından dün organize edilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Erzurum Mitinginin yankıları sürüyor.
Rekor bir katılımla yapılan mitinge katılımın 130 binin üzerinde olduğu açıklandı. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mehmet Emin Öz, katılımın fazlalığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Erzurum halkı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz ile birlikte büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve İlçe Belediyelerinin gayretlerine dikkat çeken İl Başkanı Öz, bu rekor katılımın 16 Nisan’da taçlandıracaklarını söyledi.
ÖZ; ERZURUM BEKLENENİ YAPTI
Daha önce yapılan miting organizasyonlarına dikkat çeken Başkan Öz, yeni bir rekora imza atıldığını söyledi. Hafta içi bir günde organize edilmesine karşın, büyük bir kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyduğu memnuniyete de dikkat çeken Öz, “Sayın Cumhurbaşkanımız katılımın fazla olduğuna bizzat şahitlik ederek, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e yeni bir meydan talimatı vermesi, memnuniyetinin bir göstergesidir. Mitingin sağlıklı bir şekilde sona ermesinde diğer kamu kurumları ve yöneticilerinin de katkısı inkar edilemez. Onlara da bu vesile ile teşekkürü borç biliyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.