Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 22°C
Çar 23°C

ÖNCE BAHÇELİ SONRA BABACAN!

SEÇİMLERİN GİDEREK YAKLAŞTIĞI ŞU GÜNLERDE SEÇİM GEZİLERİNİ SIKLAŞTIRAN PARTİ GENEL BAŞKANLARININ İLGİ ALANINA GİREN İLLER ARASINDA ERZURUM DA BULUNUYOR. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÖNCE MHP LİDERİ BAHÇELİ, ARDINDAN DA DEVA LİDERİ BABACAN ERZURUM’A GELEREK MİTİNG DÜZENLEYECEKLER

ÖNCE BAHÇELİ SONRA BABACAN!
7 Eylül 2022 18:47

BİR yandan seçim tarihi ile ilgili spekülasyonların yapıldığı, diğer yandan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı’nın merakla beklendiği şu günlerde parti liderlerinin çalışmaları da artan bir tempoyla sürüyor.

Eylül ayı başlarında partisinin tüm milletvekillerini Erzurum’da bir araya getiren ve yaptığı grup toplantısıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı hareketliliği önce MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ardından da DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan devam ettirecek.

MHP İl Başkanlığı’ndan bir süre önce yapılan açıklamada Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 25 Eylül’de Erzurum’da bir miting yapacağı duyurulmuştu.

Bugün de DEVA Partisi’nden benzer türde bir açıklama yapıldı ve Genel Başkan Ali Babacan’ın 15 Ekim’de Erzurum’da miting yapacağı kaydedildi.

TOPLU ZİYARET

Yönetim kurulu üyeleri ile Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret ederek izin dilekçesini kendisine ilettiğini belirten DEVA İl Başkanı Vahit Bingöl, yaptığı yazılı açıklamada miting çalışmalarına hızla başladıklarını bildirdi.

Bu arada, mitinglerin nerede, hangi alanda yapılacağı merak konusu oldu.

Bilindiği gibi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Olimpiyat Parki’nin karşısında genişçe bir bölge miting alanı şeklinde düzenlenmiş, ancak bugüne kadar o alanda miting yapılmamış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da, açık hava toplantısı için Cumhuriyet Caddesi tahsis edilmişti.

Her iki partinin il yöneticilerinin mitinglerini İstasyon Caddesi’nde yapmak istedikleri, bunun için Vali Okay Memiş’den gerekli kolaylığı sağlaması noktasında talepte bulundukları öğrenildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.