Dolar 32,5525
Euro 35,0287
Altın 2.429,51
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

PALANDÖKEN BELEDİYE LİGİ İYİ BAŞLADI

PALANDÖKEN BELEDİYE LİGİ İYİ BAŞLADI
16 Ekim 2016 15:32

18-ktlm

PALANDÖKEN’İN VOLEYBOLCULARI Bİ HARİKA

PALANDÖKEN Belediyespor Voleybol Takımı, 2016-2017 sezonuna galibiyetle başladı. Türkiye Voleybol Erkekler Birinci Ligi’nin ilk maçında Genç Kafkas ile karşılaşan Mavi-Beyazlılar, salondan 3-0 galip ayrıldılar.

Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda oynanan maça Palandöken Belediyesporlu voleybolcular iyi başladı.

Salonu dolduran yüzlerce sporseverin desteğiyle ilk seti 25 – 13 kazanan Mavi Beyazlılar, ikinci seti 25 – 21 ile geçti, son sette de yine 25-13 üstünlük sağlayarak,rahat bir galibiyet aldı.

Palandöken Belediyespor Antrenörü Süleyman Kolişler , “Sezonun ilk maçları tüm takımlar için biraz sıkıntı olur. İyi oynadık ve kazanmasını bildik. Yeni bir takımız. İlerleyen haftalarda daha uyumlu bir ekip olacağız” dedi.

BU SEZON HEDEF EFELER LİGİ

Maç sonrası galibiyeti kutlayan Mavi-Beyazlılar’ın Onursal Başkanı Orhan Bulutlar, “Sezona galibiyetle başlamak güzel bir duygu. Bu sezon gerçekten çok iyi bir ekip oluşturduk. Hedefimiz Efeler Ligi. Biz iyi bir takımız ve şampiyon olmak istiyoruz. Bugün galip gelen takımımızı kutluyorum” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.