Dolar 32,4930
Euro 34,5426
Altın 2.497,80
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 18°C

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NİN ATLETLERİ Bİ HARİKA

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NİN ATLETLERİ Bİ HARİKA
27 Ekim 2016 16:05

31-kzz

KROS LİGİNDE FIRTINA GİBİ ESTİLER

TÜRKİYE Atletizm Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Doğu Karadeniz Bölgesel Kros Ligi 1. kademe yarışları Samsun’un ev sahipliğinde Canik Doğu park da yapıldı. Palandöken Belediyespor Kulübünü Atletizm Takımı, küçük erkekleri de takım üçüncüsü, Yıldız Erkekler de takım ikincisi, Yıldız Kızlar da Takım birincisi olurken, ferdi yarışlar da kızlar da Kübra Alper ikinci, Ceren Kabak üçüncü oldu.

Takım halinde ilk üçe girenPalandöken Belediyesi atlerleri, 20 Kasım 2016 tarihinde Rize’de Doğu Karadeniz Bölgesel Kros Ligi Küçükler, Yıldızlar 2. kademe yarışlarına katılma hakkı kazandılar.

Samsun’da başarılı bir yarışma çıkardıklarını belirten Atletizm Takımı Antrenörü Ali Haydar Kanber,” Doğu Karadeniz Bölgesel Kros Ligi 1. kademe yarışları Samsun’un ev sahipliğinde Canik Doğu park da yapıldı. Yarışmalara, 7 ilden 268 sporcu katıldı. Büyük çekişmelere sahne olan yarışmalarda, takım halinde istediğimiz sonuçları aldık ve Rize’de 20 Kasım’da yapılacak olan ikinci kademe yarışmalarına katılmaya hak kazandık. Belediye Başkanımız Orhan Bulutlar’a, bizlere sağladığı imkan ve kolaylıklardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Palandöken Belediyespor Kulübünü her gecen gün çıtasını yükselttiğini ifade eden Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Bizlere büyük gurur yaşattılar. Palandöken’in adını aldıkları başarı sonuçlar ile herkese duyurdular. Sporcularımı yürekten kutluyorum. Başarılarımız asla tesadüf değil. Palandöken Belediyspor Kulüp olarak yaklaşık 10 branşta bin’in üzerin de sporcumuz var. Tüm sporcularımız kendi alanları da büyük başarılara imza atmıştır. Atmaya da devam edecek çünkü biz çıtayı yükselttik. Palandöken Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunu yanınızdayız’’ diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.