Dolar 32,5406
Euro 34,9537
Altın 2.456,26
BİST 9.876,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 21°C
Sal 18°C

TOPRAĞA BİR YAPRAK DAHA DÜŞTÜ

TOPRAĞA BİR YAPRAK DAHA DÜŞTÜ
17 Ekim 2021 20:14

YAKALANDIĞI akciğer kanserinden kurtulamayarak 58 yaşında hayata veda eden Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fazlı Polat, tam da Mevlid Kandili gününde, Narmanlı Camii’nden son yolculuğuna omuzlar üzerinde uğurlandı.

Yıllar önce mide kanserine yakalanan ve bu illetten, gördüğü tedavi ve geçirdiği ameliyat sonrasında kurtulan Fazlı Polat, bir süre önce bu defa da akciğer kanserine yakalandı. Erzurum’da bir süre tedavi gören, daha sonra da Ankara’ya giden Prof. Dr. Fazlı Polat, ümit ettiği şifayı orada da bulamadı.

Önceki gün durumu ağırlaşan ve yoğun bakım altına alınan Fazlı Hoca, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Gençliğinde bir dönem Erzurum Ülkü Ocakları Başkanlığı da yapan, dürüstlüğü ve aydın kişiliği ile bilinen, gerek öğretim üyeleri tarafından ve gerekse öğrencileri tarafından çok sevilen, görüşlerine saygı duyulan Fazlı Hoca’nın ölümü, sadece üniversite camiasını değil, kendisini bilen, tanıyan herkesi yasa boğdu.

Bu sabah cenazesi uçakla Erzurum’a getirilen Fazlı Polat, ikindi namazı sonrasında, Mevlid Kandili’nin ihya edileceği bir günde, geri dönüşü olmayan son yolculuğa sevenlerinin omuzlarında, kızının ve arkadaşlarının hüzünlü bakışları altında çıktı.

Asri Mezarlık’ta toprağa verilen Fazlı Polat hocamıza erzurumdanhaberler olarak Allah’tan rahmet, başta çocukları ve kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.