Dolar 32,5317
Euro 34,8626
Altın 2.441,40
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Az Bulutlu
Erzurum
22°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 16°C

HAİNLER, MİLLETİMİZİN KARARLILIĞINI HESAP EDEMEDİLER

HAİNLER, MİLLETİMİZİN KARARLILIĞINI HESAP EDEMEDİLER
13 Temmuz 2017 06:56

VALİ Seyfettin Azizoğlu, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz akşamında yaşanan darbe girişimi sırasında Ankara Sıhhıye’de açılan ateş sonucu yaralanan Gazi Zekeriya Çılğı’yı evinde ziyaret etti.

Palandöken ilçesinde ikamet eden Zekeriya Çılğı’yı ziyaret eden Vali Azizoğlu’na İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş eşlik etti.

15 Temmuz gecesinde yaşadıklarını anlatan Gazi Zekeriya Çılğı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Azizoğlu da, Türk Milletinin 15 Temmuz gecesi demokrasiye sahip çıkarak tarihe ismini yazdırdığını belirterek, “15 Temmuz da aziz milletimiz dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla, göğsünü tanklara, jetlere ve helikopterlere siper etmiştir. Hainler o gece bu milletin azim ve kararlılığını hesap edemediler.15 Temmuz milletimizin birliğini ve beraberliğinin ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha dosta düşmana göstermiştir. Bu vesileyle, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.