Dolar 32,3835
Euro 35,0525
Altın 2.326,19
BİST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ASLAN VE ATASEVER’E “İSTİFA EDİN” DENDİ Mİ?

ASLAN VE ATASEVER’E “İSTİFA EDİN” DENDİ Mİ?
21 Aralık 2016 20:05

BÜYÜKŞEHİR Belediye Erzurumspor’da, ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte istifalar da ardı ardına gelmeye başladı.

ERKHABER’in özel haberine göre, yönetiminde yaşanan sorunlara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen el koydu. İddiaya göre, Başkan Sekmen, eleştirilerin odağındaki isimler Murat Aslan ile Tuncay Atasever’in istifasını istedi. Her iki isim de akşam saatlerinde istifalarını Başkan Sekmen’e verdiler. ERKHABER’e konuşan Tuncay Atasever ise “İstifamızın istenmesi söz konusu değil. Yoğun iş programımız nedeniyle Erzurumspor’daki görevimden affımı istedi, Sayın Başkan da kabul etti” dedi.

B.B. Erzurumspor yönetiminde uzunca bir süredir yaşanan, sezonun ilk yarısının sona ermesi ve takımdan gönderilen Engin Baytar’ın açıklamalarıyla birlikte doruk noktasına “yönetim krizine” Başkan Sekmen, bugün akşam saatlerinde müdahale etti. Eleştirilerin odağındaki isimler Asbaşkan Murat Aslan ile Tuncay Atasever’i makamına çağıran Başkan Sekmen, her iki isimden de istifalarını istedi. Başkan Sekmen’in isteği üzerine Aslan ve Atasever, B.B. Erzurumspor yönetiminden istifa ettiklerine dair yazıyı imzalayarak, Başkan Sekmen’e teslim etti.

ERKHABER’e görevinden istifa ettiğini doğrulayan Tuncay Atasever, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı olması nedeniyle işlerinin yoğunlaştığını ve özellikle karla mücadele çalışmalarına yoğunlaşmak için görevinden affını istediğini söyledi. “Ben Başkan Mehmet Sekmen için Erzurumspor’da görev aldım. Ama iki görev arasında zorluk yaşamaya başlayınca, bugün başkanımdan Erzurumspor’daki görevimden affımı istedim. Kendisi de bu talebimi uygun gördü” dedi.

ZAFER AYNALI VE VEDAT AYDIN DA HEDEFDE!

Murat Aslan ve Tuncay Atasever’in istifasının ardından tüm gözler hedefteki diğer iki isme çevrildi. Erzurumspor Asbaşkanı ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı ile yönetici Vedat Aydın’ın da istifa ettirileceği kulaktan kulağa fısıldanıyor.

Özellikle yönetim kurulundaki bazı isimlerin, Vedat Aydın’a Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı’nın sorumluluğunda olan Büyükşehir Belediyesi’nin yüklü miktarlardaki işlerinin verilmesinden rahatsızlık duydukları ve bu nedenle her iki isminden yönetimden ayrılmasını istediklerini ifade ediliyor.

Kısa bir süre önce görevinden istifa eden yönetici Sefer Sani Gülcü’nün istifasının perde arkasında da bu olayların yattığı kulaklara fısıldanıyor. Başkan Sekmen’in bu durumdan rahatsız olduğu, akşam saatlerinde gittiği Ankara’dan dönüşte, Aynalı ve Aydın’ın da istifalarını isteyeceği öne sürülüyor. KAYNAK: ERKHABER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.