Dolar 32,5691
Euro 34,7564
Altın 2.492,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

BU SERGİ SES GETİRECEK

BU SERGİ SES GETİRECEK
19 Nisan 2017 20:17

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait Ağırbakım Fabrikası’nda görevli Astsubay Uğur Sağıroğlu’nun Yakutiye Medresesi’nde, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde açtığı Erzurum Işığı Fotoğraf Sergisi nefes kesti. Biri birinden çarpıcı fotoğrafların yeraldığı karma sergi, hafta sonuna kadar açık tutulacak.

Sosyal paylaşım sitelerinde çektiği fotoğrafları sıklıkla yayınlanan Erzurumlu Uğur Sağıroğlu’nun fotoğraf sergisinin açılışında Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Hasan Mazlumoğlu’nun yanında çok sayıda fotoğrafsever hazır bulundu.

Serginin açılışında bir konuşma yapan Uğur Sağıroğlu, kendisine verdiği manevi destekten dolayı eşi Nurcan Sağıroğlu’na teşekkür ederken, hayli duygusal anlar yaşadı.

Toplam 44 renkli ve siyah-beyaz fotoğraflardan oluşan sergide, Uğur Sağıroğlu’nu anne ve babası da yalnız bırakmadı. İnsan ve Erzurum temalı sergiyi gezenler, yanından, yöresinden çoğu defa geçtikleri binaların ve Erzurum sokaklarının farklı bakış açısıyla yansıtılmış fotoğraflarını gördüklerinde, hayretlerini ve şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Fotoğraf çekmeyi çok sevdiğini, özellikle de Erzurum’u farklı noktalardan resmetmeyi adeta “görev” saydığını belirten Uğur Sağıroğlu, “Bir kültür ve medeniyet şehri olan memleketimi, fotoğraflarla gelecek nesillere aktarma gibi bir misyon üstlendim. Bize kimse elbet böyle bir görev vermedi. Her köşesi ayrı bir değer ve güzellikte olan Erzurum’u anlatmak ve tanıtmak hepimizin asli görevi olmalı. Fotoğraflarımızın beğenilmesi, insanların fotoğraflar üzerinde yorum ve değerlendirmelerde bulunması tüm yorgunluğumuzu giderdi. Açılışımıza katılan herkese gönül dolusu teşekkür ediyorum” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.