Dolar 32,4985
Euro 34,8273
Altın 2.475,69
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

ERZURUM’DA EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ! KARABÖRK’ÜN YERİNE O İSİM GELDİ…

ERZURUM’DA EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ! KARABÖRK’ÜN YERİNE O İSİM GELDİ…
26 Ekim 2016 06:23

karabork

 

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Aralarında Erzurum’un da bulunduğu 59 ilin Emniyet Müdürü değişti.

 

ERZURUMDANHABERLER / GÜNDEM – Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan il emniyet müdürü sayısı ise 37 oldu. İçişleri Bakanı onayıyla ise Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki 24 daire başkanı merkeze alınırken, ilk ataması yapılan daire başkanı sayısı ise 31 oldu.

Erzurum Emniyet  Müdürü Kamil Karabörk, Hatay Emniyet Müdürü olurken, Aksaray Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da Erzurum Emniyet Müdürü olarak atandı.

Emniyette yapılan yeni görevlendirmelerin ardından 59 ilin Emniyet Müdürü değiştirildi. Buna göre, 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. Kararnameyle Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk Hatay Emniyet Müdürü olurken, Aksaray Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Erzurum’un yeni emniyet müdürü oldu. 

2014 yılının Ocak ayından beri Erzurum’da görev yapan, başarılı operasyonları ve çalışmaları ile takdir toplayan Karabörk’ün Hatay’a atanması Erzurum’da üzüntüyle karşılandı. Gerek FETÖ gerekse de PKK’ya yönelik cesur operasyonlar gerçekleştirilen, birçok operasyonda bizzat sahada olmasıyla kentte adı “korkusuz müdür” olarak anılan Karabörk’ün gidişi hemen herkesi üzdü.
İlk ataması yapılan il emniyet müdürü sayısı ise 37 oldu. İçişleri Bakanı onayıyla ise Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki 24 daire başkanı merkeze alınırken, ilk ataması yapılan daire başkanı sayısı ise 31 oldu.

Listeler İçişleri Bakanlığı sitesine konuldu. 

 



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.