Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

HEM SERGİ, HEM MESCİD-İ AKSA SUNUMU!

HEM SERGİ, HEM MESCİD-İ AKSA SUNUMU!
17 Kasım 2017 07:34

ASLEN Erzurumlu olan, çektiği fotoğraflar ve açtığı sergiler ile adından sıkça söz ettiren Fotoğraf Sanatçısı Sebahat Döğen’in çeşitli yörelerden çektiği fotoğraglardan oluşan Türkiye’m Sergisi, yarın Atatürk Üniversitesi’nde fotoğrafseverlerle buluşacak.

Atatürk Üniversitesi ve ATASEM’in işbirliği ile düzenlenecek sergi, sunum ve söyleşi programı, Erzurum Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (ERFOD) evsahipliğinde gerçekleşecek.

Serginin yarın (18 Kasım Cumartesi) Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (ATASEM) düzenleneceğini, aynı günün akşamında da yine aynı merkezde “Sessiz Çığlık Mescid-i Aksa” Kudüs Fotoğraf Sunumu ve Söyleşi yapılacağını belirten ERFOD Başkanı Prof. Dr. Yıldıran Yıldırım, “Tüm sanatseverleri bu etkinliğe bekliyoruz. Türkiye’m fotoğraflarını görmeyen, Mescid-i Aksa sunumunu izlemeyenin çok şey kaçırtacağını şimdiden söyleyebilirim” dedi.

ERFOD dlarak Erzurum’un sanat hayatına renk katmaya çalıştıklarını da belirten Yıldıran Yıldırım, serginin açılışına verdiği destekten dolayı Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür etti.

ATASEM’deki (Teknokent) sergi saat 14.00’te açılacak, Mescid-i Aksa ve Kudüs sunumu ise, aynı merkezde saat 19.00’da sanatseverlerle buluşacak. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.