Dolar 32,5046
Euro 34,6380
Altın 2.492,50
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Açık
Erzurum
22°C
Açık
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C

İLK DESTEK REKTÖR ÇOMAKLI’DAN…

İLK DESTEK REKTÖR ÇOMAKLI’DAN…
8 Kasım 2019 04:42

ATATÜRK Üniversitesi Vakıf Okullarının düzenlediği “1 Bot 1 Mont Üşümesin Hiç 1 Çocuk” yardım kampanyasına ilk destek Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’dan geldi.

Erzurum’un çeşitli okullarında eğitim gören ve maddi durumu yetersiz olan öğrenciler için başlatılan kampanyayla her öğrenciye birer bot ve mont hediye ediliyor.

Vakıf Okullarında eğitim gören öğrencilerin velilerinin desteği ile önceki dönemlerde “Kış Gelmeden Biz Gidelim” sloganıyla başlatılan kampanya sayesinde 2 bin öğrencinin kışı rahat geçirmeleri sağlanmıştı.

2019-2020 eğitim-öğretim yılında da kampanyaya devam eden Vakıf Okullarına ilk destek Rektör Çomaklı’dan geldi. 10 bot ve 10 mont ile bu yıl ki kampanyayı başlatan Rektör Çomaklı, hediyelerin ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırması için Vakıf Okulları Kampüs Müdürü Erdal Karagülle’ye teslim etti.

Çetin kış şartlarının yaşandığı Erzurum’un dört bir yanında bin bir zorlukla eğitim gören öğrencilere destek olmak istediklerini vurgulayan Rektör Çomaklı, topluma katkı anlamında Atatürk Üniversitesi olarak bu ve benzeri etkinliklere daima destek vereceklerini söyledi. Haber ve Fotoğraf: AÜ Kurumsal İletişim Direktörlüğü

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.