Dolar 32,3835
Euro 35,0525
Altın 2.326,19
BİST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 18°C

İSTANBULSPOR, FAZLA BİLET VERMEYE YANAŞMADI

İSTANBULSPOR, FAZLA BİLET VERMEYE YANAŞMADI
21 Şubat 2017 09:43 | Son Güncellenme: 21 Şubat 2017 10:03

ÖNÜMÜZDEKİ Pazar günü İstanbulspor ile deplasmanda “final” gibi bir maç oynayacak olan BB Erzurumspor, Hilton’da kampa alınırken, Başkan Ali Demirhan, küçük bir statta oynanacak maça çok az sayıda taraftarın girecek olmasını, “Yapacak bir şey yok” diye yorumladı ve “İstanbulspor yönetimi, ‘Size çok bilet verirsek, stadı şenlik alanına çevirirsiniz’ diyerek taleplerimizi geri çevirdi” dedi.

erzurumdanhaberler.com’a İstanbulspor maçı ile ilgili bir değerlendirme yapan BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, “Bizim gibi, grubun en iddialı takımlarından birisiyle oynayacağız. Biz, rakibimizin korkulu rüyasıyız. Bu maçın İstanbul’un büyük bir statlarından birisinde oynanmasını çok isterdim. Tabi, bunun kararını biz veremiyoruz. İstanbulspor da maçı Bahçelievler Özel İdare Stadı’nda oynamak istiyor” hatırlatması yaptı.

ÇOK BİLET İSTEDİK, VERMEDİLER

İstanbulspor yönetiminden, maça gelecek Erzurumspor taraftarları için çok daha fazla bilet talep ettiklerini, ancak bu talebin geri çevrildiğini belirten Başkan Demirhan, şöyle konuştu:

“- Rakibimiz de, bir üst gruba yükselme noktasında en az bizim kadar iddialı. Şurası bir gerçek ki, BB Erzurumspor olarak biz hangi deplasman olursa olsun, gittiğimiz yerde hiç yalnız kalmadık. İstanbulspor maçı için de çok sayıda bilet talebinde bulunduk. Ancak, rakip takım idarecileri, ‘Eğer size çok sayıda bilet verirsek, tribünleri şenlik alanına çevirirsiniz. Bu maç bizim için de çok önemli’ dedi ve taleplerimizi geri çevirdiler. Saha onların, evsahibi onlar. Bizim en küçük bir tasarruf hakkımız bile yok. Bu nedenle ‘misafir umduğunu değil, bulduğunu yer’ diyerek maça çıkacağız.”

TAKIM HİLTON’DA KAMPA ALINDI

Takımda sakat ve cezalı oyuncular bulunduğunu, ancak onların yerine oynayacak oyuncuların da en az diğerleri kadar iyi olduğunun altını çizen Başkan Demirhan, “Takımı İstanbul Hilton’da kampa aldık. İklimden kaynaklanan dezavantajı, bu şekliyle en aza indirmek istiyoruz. Hedefimiz elbet galibiyet. Ama yenemiyorsak, yenilmememiz de gerekiyor. Önümüzde oynayacağımız daha çok maçımız var. Amacımız, tüm maçlarımızı kazanmak ve şampiyonluk ipini göğüslemek. Bunu da takım olarak başaracak güçteyiz. Maç günü Bayrampaşa Özel İdare Stadı’nda ve çevresinde nasıl bir görüntü oluşacak, doğrusu ben de çok merak ediyorum” diye konuştu.

Demirhan, İstanbulspor yönetiminin, maçın Kardelen TV’den naklen yayını konusunda zorluk çıkartmadığını belirtti, “Pazar günü, her iki takım açısından da final niteliğinde olan maç, televizyondan naklen yayınlanacak” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.