Dolar 32,3606
Euro 34,9791
Altın 2.321,68
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 5°C
Az Bulutlu
Erzurum
5°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 12°C
Cum 11°C
Cts 12°C

KAFAYA KOYMUŞLARDI, KESTİLER!

KAFAYA KOYMUŞLARDI, KESTİLER!
26 Eylül 2017 14:53

HASAN-i Basri Türbesi’nde, Yakutiye Belediyesi ilk önemli neşteri ağaçlara attı ve türbenin bahçesinde bulunan çok sayıda huş ve çam ağacı kesilerek ortadan kaldırıldı.

Sabah saatlerinden itibaren türbenin bahçesine gelen işçiler, ellerinde testerelerle tüm ağaçları, insanların şaşkın bakışları arasında teker teker kestiler.

“Burayı satmadık, yeni baştan dizayn edeceğiz” diyerek kamuoyuna söz veren Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un verdiği sözü hatırlatan vatandaşlar, “Bu nasıl söz verme, bu nasıl sözünde durma! Erzurum zaten yeşil ve ağaç fukarası bir şehir. Bizim bu bölgede ağaçlık tek alan burasıydı, onu da ortadan kaldırdılar” dediler.

Bu arada, Yakutiye Belediyesi’nin ağaçları neden kestiği çok da anlaşılamadı. Ağaçların kesilmeden de proje uygulanabileceğini belirten vatandaşlar, uygulamanın sonucunu beklerken, ağaçların ortadan kaldırılması, Erzurum’un ve Erzurumlular’ın ayıbı olarak nitelendirildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.