Dolar 32,3916
Euro 34,8022
Altın 2.440,95
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 15°C
Per 14°C
Cum 13°C

KİMSE KARŞISINA ÇIKACAK CESARETİ GÖSTEREMEDİ

KİMSE KARŞISINA ÇIKACAK CESARETİ GÖSTEREMEDİ
6 Nisan 2024 15:46

MUHTARLIKTA rakipsiz olan ve 6’ncı kez seçilen Cemal Korkmaz mazbatasını aldı, bir dahaki sefere siyasete atılacağının adeta sinyalini verdi.

“Ülke genelinde benden daha yetkin, daha tecrübeli muhtar yok” diyen Cemal Korkmaz, bundan böyle Erzurum’un ve vatandaşın her meselesinde, her sıkıntısında çok daha fazla var olmaya çalışacağını söyledi.

Yapılan son yerel seçimde 6’ncı kez muhtar seçilen ve seçimi “tek aday” olarak rakipsiz kazanan, bu anlamda da erişilmez bir başarının sahibi olan Rabia Ana Mahallesi Muhtarı iki çocuk babası Cemal Korkmaz, “Muhtarlıkta bu son seçimim oldu” dedi, gelecek için siyasete göz kırptı.

İlk olarak 1999 yılında yapılan seçimi kazanarak Hasan-i Basri Mahallesi Muhtarı seçilen, sonraki yıllarda mahallelerin birleştirilmesiyle Rabia Ana’ya dönüştürülen seçim bölgesinde girdiği her seçimi kazanan, bu arada Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na da getirilen Cemal Korkmaz, geçen 25 yılda Erzurum’un yerel anlamda her türlü sorun ve sıkıntısına vakıf olduğunu belirtti, “Bu şehrin neresinde ne var, mahallelerimizin çözüm bekleyen sorun ve sıkıntıları neler? Bunları benden daha iyi bilecek ve analiz edecek, yorumlayacak kimseyi tanımıyorum” diye konuştu.

MAZBATASINI ALDI

Seçim mazbatasını Yakutiye İlçe Seçim Kurulu Müdürü Recai Varol’un elinden alan Cemal Korkmaz, tek başına, rakipsiz girdiği 31 Mart seçimlerinin kendisi açısından son muhtarlık seçimi olduğunu vurguladı.

Net olarak belirtmese de aklından siyaset geçirdiğini yaptığı değerlendirme ve yorumlarla muhataplarına hissettirmeye çalışan Pasinler doğumlu, Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü mezini Cemal Korkmaz, “Bu dönemin sonunda 30 yıllık bir muhtar olarak Erzurum’u, mahallelerini, insanlarının beklenti, talep ve ihtiyaçlarını benden daha iyi bilecek kimsenin var olacağını tahmin etmiyorum. Sahip olduğum bu birikimi hem memleketimin ve hem de insanlarımın hizmetinde kullanmaktan büyük onur duyarım” diyerek siyasete adeta göz kırptı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.