Dolar 32,5139
Euro 34,9434
Altın 2.435,50
BİST 9.792,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

MECLİS ÜYESİYDİ, ŞİMDİ BAŞKANLIĞI İSTİYOR

MECLİS ÜYESİYDİ, ŞİMDİ BAŞKANLIĞI İSTİYOR
13 Kasım 2018 20:45

YAKUTİYE‘den belediye meclis üyesi seçilen, ardından da Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevine getirilen Hüseyin Koçan, Yakutiye Belediye Başkanlığı için, Ak Parti ‘den aday adayı oldu.

Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, Koçan’ın müracaat belgelerini alarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Hüseyin Koçan, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Medeniyetlerin ve kültürlerin beşiği olan Yakutiye ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmetkâr olmak, doğası, çevresi, tarihi, sosyal ve kültürel yaşamıyla uyum içinde olan bir Yakutiye inşa etmek için Ak Parti’mizden aday adayı olduk” dedi.

Değerlendirmesinde “ak belediyeciliğe” vurgu yapan 56 yaşındaki bir çocuk babası  Koçan, daha sonra şöyle devam etti:

VİZYON BELEDİYECİLİĞİNİ ŞİAR EDİNDİK

“İnsan şehrin, şehir de insanın aynasıdır. İnsan, şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendisini de inşa eder. Medeniyetimiz, tarih boyunca, ruhu olan şehirler inşa etmiş; bu şehirlerden de dünyaya istikamet çizen medeniyetini beslemiştir. Devlet Başkanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında gerçekleştirdiği vizyon belediyeciliği şiar edinerek Yakutiye’nin tarihi kimliğini koruma ve gelecek kuşaklara modern bir ilçe bırakmak için yola çıktık.” Koçan, açıklamasında yerel seçimlerin önemini şöyle ifade etti: “31 Mart seçimleri, demokrasi ve milli iradenin güçlenmesi, Büyük ve Güçlü Türkiye idealinin gerçekleşmesi, şehir ve medeniyet tasavvurumuzun da kesintisiz yolculuğu için son derece önemlidir. 31 Mart yerel seçimleri, Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Büyük Türkiye’nin her alanda şahlanacağı bir tarih olacaktır. İnşallah şehirlerimiz Ak Parti’mizin ehliyetli, liyakatli, istikrar ve güven abidesi Ak Yüreklerle büyümeye ve güçlenmeye devam edecek.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.