Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

VATANDAŞA ET DEĞİL, EZİYET!

VATANDAŞA ET DEĞİL, EZİYET!
2 Nisan 2020 17:49

KORONAVİRÜS tehlikesine karşı vatandaşların sokağa çıkmamaları, ihtiyaçlarını temin etmek amacıyla sokağa çıkanların da, sosyal mesafeyi korumaları için uyarıldığı şu günlerde, vatandaşa kamu hizmeti veren bazı kurumlarda çalışma saatlerin değiştirilmesi gerektiği belirtildi.

Halka daha ekonomik anlamda et temin eden Et ve Süt Kurumu’na ait satış mağazalarının kapılarını sabah saat 09.00’da açıp, 11.30’da kapattığını, öğleden sonraki mesainin de 13.00-16.00 saatleri arasında yapıldığını belirten vatandaşlar, satış mağazalarındaki çalışma saatlerinin yeniden düzenlenmesini istediler.

KUYRUK ERKENDEN UZUYOR

Gez Mahallesi’ndeki satış mağazası önünde sabahın erken saatlerinden itibaren kuyruk oluştuğunu belirten vatandaşlar, hemen her gün yaşanan sıkıntıyı evlerinden gözlemlediklerini bildirdiler. Çektikleri fotoğrafları erzurumdanhaberler’e ulaştıran vatandaşlar, şunları söylediler:

“- Et satış mağazalarının mesai saatleri ile diğer kurumların çalışma saatleri biri biri ile çakıştığı için sıkıntı yaşanıyor. Öyle gün oluyor ki, kamuya ait araçlarla gelip satış mağazalarından et alınıyor. Çalışan vatandaş ya resmi araçlarla gelip et alıyor, ya da evinden, belki de sokağa çıkmaması gereken bir aile ferdini satış mağazasına gönderiyor. Satış mağazalarının çalışma saatleri değiştirilse, yani çalışan insanların rahatlıkla alışveriş yapabilecekleri vakte göre ayarlansa, sıkıntı hallolacak. Bu konuyu gündeme taşırsanız, belki yetkililer bu konuda gerekli düzenlemeyi yapabilirler.” erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.