Dolar 32,4910
Euro 34,9434
Altın 2.431,05
BİST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

BAŞKAN ORHAN’IN JESTİ, ENGELLİ GENCİ MUTLU ETTİ

BAŞKAN ORHAN’IN JESTİ, ENGELLİ GENCİ MUTLU ETTİ
14 Mayıs 2018 03:07 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2018 03:08

BEDENSEL engelli genç Enes Tokdemir’in hayalini Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan  gerçekleştirdi.
Aziziye ilçesinde yaşayan Yunus ve Meryem Tokdemir çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olanı 16 yaşındaki Enes, tekerlekli sandalyeye bağlı hayatını renklendirecek bilgisayara kavuşunca, mutluluktan belki havalara uçamadı ama, hayallerini gerçekleştiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’a çok teşekkür etti.
TALEBİNİ MESAJLA İLETTİ
Teknolojiyi yakından takip eden, ancak maddi imkansızlıklardan dolayı çok arzu ettiği dizüstü bir bilgisayarı alamayan Enes Tokdemir, sosyal medya hesaplarından Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’a mesaj atarak bilgisayar talebinde bulundu.
Genç Enes’ien talebini kırmayan Başkan Orhan, bir dizüstü bilgisayar alarak,Tokdemir Ailesi’ne çatkapı yaptı.
Mesaf atıp, bilgisayar istediği Başkan Orhan’ı karşısında gören Enes Tokdemir, sevinçten ne yapacağını şaşırdı. Başkan Orhan’ın jestine sevgi gösterileri yaparak karşılık veren Enes’in annesi Meryem Tokdemir de çok mutlu olduklarını belirtti ve şunları söyledi:
ÇOK MUTLU OLDUK
“Enes 16 yaşında ve her genç gibi istekleri var. Bunlardan biri de dizüstü bilgisayardı. Teknolojiye çok ilgisi olan Enes, Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Bey’e bu isteğini sosyal medya aracılığıyla iletmiş. Başkanımız da Enes’in isteğini yedire getirerek hem onu hem de bizi çok mutlu etti. Kendilerine oğlum ve ailem adına çok teşekkür ediyorum.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.