Dolar 32,3862
Euro 35,1212
Altın 2.325,46
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

YAKUTİYE’DEN İFTAR SOFRASI BULUŞMASI

SON ZAMANLARDA İLGİNÇ UYGULAMALARI İLE DİKKAT ÇEKEN YAKUTİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT UÇAR, BU DEFA DA AYAKKABI BOYACILARI VE AİLELERİYLE İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ.

YAKUTİYE’DEN İFTAR SOFRASI BULUŞMASI
21 Nisan 2022 12:58 | Son Güncellenme: 23 Nisan 2022 21:59

RAMAZAN‘ın manevi iklimine girdiğimiz günden beri farklılık oluşturmaya, bilinen yol ve yöntemlerin dışında adım atmaya gayret gösteren Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bu defa da şehirde bulunan ayakkabı boyacıları ve aileleri ile iftar sofrasında buluştu.

Ekmek parası uğruna gün boyu insanların sadece ayaklarına ve ayakkabılarına bakan, insanların şık ve temiz görünmesi için gayret gösteren gizli kahramanları iftara davet eden, bu anlamda bir farklılık oluşturan Belediye Başkanı Mahmut Uçar, bir incelik daha gösterdi ve konuklarını evlerinden servis araçlarıyla aldırarak lokantaya getirtti.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün de katıldığı iftar yemeğinde bir konuşma yapan Başkan Uçar, “Ramazan ayı içerisinde en çok mutlu olduğum iftarlardan birini şu an gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ramazan’ın güzel bir gününde aileleriyle birlikte boyacı kardeşlerimizi ağırlamaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Davete katılan Mehmet Emin Öz de, böyle ince bir davranışa ilk defa tanıklık ettiğini söyledi ve gösterdiği hassasiyetten dolayı Başkan Mahmut Uçar’a teşekkür etti, misafirlere hayırlı iftarlar dileğinde bulundu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.