Dolar 32,3640
Euro 35,0101
Altın 2.325,51
BİST 9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

ALTINOK: TÜRKİYE DÜNYAYA ROL MODEL OLDU!

ALTINOK: TÜRKİYE DÜNYAYA ROL MODEL OLDU!
3 Haziran 2018 22:58 | Son Güncellenme: 3 Haziran 2018 23:00

SON yılların en popüler bürokratlarından birisi olan ve siyasete girerek Ak Parti’den Erzurum Milletvekili Adayı gösterilen Selami Altınok, sokağa çıktı, esnaf ziyaretlerine başladı, verdiği görüntülerle de “ben bu işi çok da güzel yaparım” dedi.

Kent merkezi ve ilçe gezilerinin yanı sıra esnaf ziyaretleriyle birlikte seçim çalışmalarına devam eden Milletvekili Adayı Altınok, Sanayi’de işyerlerini dolaştı, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretleri sırasında vatandaşa ülkenin ekonomik verilerini aktaran Altınok, şunları kaydetti:

“Partimiz hayata geçirdiği yatırımlarla sosyal refah artışını her daim vatandaşlarımıza hissettirmiş, yapılan ücret artışları ile çalışanını hiçbir zaman enflasyon altında ezdirmemiştir. Geçmişten günümüze Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan tarım sektörü, son 16 yıllık dönemde uygulamaya konulan tarım politikaları ile önemli başarılar elde edilmiştir. Türkiye’de 2002 yılında çiftçiye verilen destek 1.8 Milyar lira iken, bu rakam 2018 yılında 8 kat artırılarak 14.5 milyar liraya çıkarılmıştır. Son 16 yılda çiftçiye sağlanan doğrudan destek miktarı 105 milyar liradır. Tüm bu teşvik ve destekler ışığında tarım sektöründe büyük bir değişim kaydedilmiş ve tarımsal üretimde verimlilik sağlanarak son 16 yılda tarımsal hasılada 4 kattan fazla artış yakalanmıştır. 2003 yılında Avrupa’daki tarımsal hasılada 4. sırada yer alan Türkiye, 2005 yılından bu yana Avrupa’nın en büyük tarımsal hasılası olarak 1. sırada yer almaktadır. 24 Haziran’da Cenab-ı Hakk’ın takdiriyle inşallah 16 yıllık güçlü bir birikime sahip olan Türkiye’miz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir şahlanış dönemine girecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.