Dolar 32,5141
Euro 34,9068
Altın 2.424,23
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C

AMAN GÖZE GELMEYELİM!

Geçtiğimiz 16 Mart akşamı düzenlenen “Bir İstiklal Şehri Erzurum Tiyatro Gösterisi”nde rol ve görev alan dernek üyeleri ile Çat Yolu üzerindeki Hacıbaba Lokantası’nda bir araya geldi, stres attı.

AMAN GÖZE GELMEYELİM!
19 Mart 2022 15:28

ERZURUM‘un düşman işgalinden kurtuluşunun 104’üncü yıldönümünde düzenlenen etkinliklerden biri ve en göze geleniyle dikkat çeken Erzurum Kültür Sanat ve Eğitim Derneği (ERSANDER) Yönetim Kurulu, geceye damgasını vuran ekip ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden ERSANDER Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Gergit, “Bu birlik ve dayanışma ruhu bizde olduğu müddetçe, başarılarımızı tırmandırarak devam ettiririz” dedi.

İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi’nde 16 Mart akşamı düzenlenen “Bir İstiklal Şehri Erzurum Tiyatro Gösterisi”nde rol ve görev alan dernek üyeleri ile Çat Yolu üzerindeki Hacıbaba Lokantası’nda bir araya gelen ERSANDER yönetimi, stres ve yorgunluk attı. Yemeğe, düzenlenen gecede görev alan tüm dernek üyeleri katıldı.

Dostluk havası eiçinde, samimi bir atmosferde gerçekleşen yemek sonrası ERSANDER Yönetimi, bir de sürpriz yaptı ve dernek üyelerine birer şilt takdim etti.

Başkan Ümit Gergit, aylar öncesinden hazırlıklara başlayan, gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden hazırlıkları sürdüren, çalışmalara katılan üyelerin ortaya koyduğu başarının her türlü takdirin ötesinde olduğunu söyledi.

Son yıllarda hiçbir toplantı ve etkinliğe katılımın bu düzeyde olmadığını, çok sayıda insanın yer yokluğundan geri dönmek zorunda kaldığını, bundan da büyük üzüntü duyduklarını belirten Başkan Gergit, Erzurum’a derli toplu, ihtiyaçlara cevap verebilecek bir kültür merkezine ihtiyaç duyulduğunun o akşam iyiden iyiye anlaşıldığına işaret etti, “Önümüzdeki Salı akşamı yani 22 Mart’ta İran’dan gelecek sanatçı topluluğu ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz programı Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonu’nda yapacağız. Çok daha geniş bir salonda insanımıza sürprizlerle dolu bir program sunacağımızı şimdiden söyleyebilirim” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.