Dolar 32,4832
Euro 34,9902
Altın 2.434,67
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 21°C

BAŞKAN ÖZ: HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK!

BAŞKAN ÖZ: HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK!
29 Mart 2017 14:23

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum’a gelişinin netleşmesinin ardından kolları sıvayan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve ekibi, hazırlıkları büyük ölçüde tamamladı. Referandumda Erzurum’da “en az” yüzde 80 “evet” beklediklerini açıklayan Başkan Öz, “Mitingimize de büyük bir katılım bekliyoruz” açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki cuma günü saat 14.30’da İstasyon Meydanı’nda Erzurumlularla buluşacağını hatırlatan Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yapılacak miting öncesinde tüm tedbirlerin alındığını ve mitinge büyük bir katılım olacağını beklediklerini söyledi. Oy tercihi ne olursa olsun, herkesi miting alanına beklediklerini tekrarlayan Başkan Öz, “hayır” oyu kullanmayı düşünen vatandaşların, bizzat Cumhurbaşkanının söylemlerinden doğruları işitmelerinin önemine vurgu yaptı.

HERKES NİYE EVET VEYA HAYIR DEDİĞİNİ BİLMELİ

Hazırlıklarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Öz, “Kimin neye evet neye hayır diyeceğini çok iyi analiz etmesi açısından bu mitingler çok önemli” hatırlatması yaptı ve şöyle devam etti:

“- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitinginde de görülen kalabalık, aslında Erzurum’un tercihini çok net bir şekilde ortaya koymaktadır. Anketlerde Erzurum’un yüzde 80 evet diyeceğine yönelik gözlemler var ise de, biz çok daha fazlasının geleceğine inanıyoruz. Cuma günü saat 14.30’da tüm Erzurumluların İstasyon Meydanı’nda başkomutanımız, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlemek için herkesi bekliyoruz. Bu büyük buluşma tarihte de mutlaka yerini alacaktır. Öyle ki her daim ülkesinin ve devletinin yanında olduğunu göstermiştir ve yine vatanın bekası için evet oyunu kullanıp tarihte vefasını gösterecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.