Dolar 32,5150
Euro 34,8570
Altın 2.428,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 22°C
Parçalı Bulutlu
Erzurum
22°C
Parçalı Bulutlu
Çar 24°C
Per 23°C
Cum 21°C
Cts 22°C

ÇOMAKLI, İKİ REKTÖR YARDIMCISI DAHA ATADI

ÇOMAKLI, İKİ REKTÖR YARDIMCISI DAHA ATADI
7 Ekim 2016 13:18 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2016 19:21

01-medine

ATATÜRK Üniversitesi’nde iki öğretim üyesi daha rektör yardımcısı olarak görevlendirildi. Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, daha önce atadığı üç rektör yardımcısına ilaveten iki öğretim üyesini daha görevlendirdi.

Rektör adayı olarak seçime giren, ancak seçilebilecek kadar oy alamayan Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Medine Güllüce ile Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı tarafından Rektör Yardımcısı olarak görevlendirildiler.

BEKLEMİYORDUM, SÜRPRİZ OLDU

Aslen Erzurumlu olan, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitiren ve ihtisasını Atatürk Üniversitesi’nde tamamlayan Prof. Dr. Fuat Gündoğdu, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak atanmasını “sürpriz” olarak değerlendirdi. “Dün akşam Rektör Bey aradı ve yardımcısı olarak görevlendirdiğini söyledi. Doğrusunu söylemek gerekirse hiç beklemediğim bir şeydi. Benim ve ailem için büyük sürpriz oldu” diyen evli ve bir çocuk babası 42 yaşındaki Fuat Gündoğdu, iki yıl önce profesörlüğe yükselmişti.

Aslen Erzurumlu olan, bir önceki hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapan İdris Güllüce’nin de kız kardeşi olan Medine Güllüce de Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcılığı’na atanan ikinci isim oldu.

SAYILARI 5’E ÇIKTI

Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Medine Güllüce ile Prof. Dr. Fuat Gündoğdu’nun atanmalarıyla birlikte Atatürk Üniversitesi’nde rektör yardımcılarının sayısı 5’e yükseldi.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı, daha önce de Prof. Dr. Nihat Yatkın, Prof. Dr. Ayhan Çelik ve Prof. Dr. Sezai Ercişli’yi rektör yardımcısı olarak atamıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.