Dolar 32,4583
Euro 34,7624
Altın 2.476,08
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

DAYI, SEKTÖRÜNDE GİDEREK BÜYÜYOR

DAYI, SEKTÖRÜNDE GİDEREK BÜYÜYOR
4 Şubat 2017 18:32

ÜLKEMİZDE “lahmacun” dendiğinde akla gelen “Urfa” ismine, oluşturduğu “Dayı” markası ile kafa tutan ve dayılanan Zeki Arıcıoğlu, 7. şubeyi İstanbul Bahçeşehir Ispartakule’de açtı, “Sırada Ankara Çukurambar var” dedi.

Yaklaşık 15 yıldan beri gıda sektöründe boy gösteren, adını özellikle lahmacun piyasasında duyuran ve küreklahmacun konsepti ile piyasasında farklı bir imaj oluşturan, Zeki Arıcıoğlu, sistemde yaptığı isabetli değişimin ürününü topluyor. Lokanta işletmeciliğinden vazgeçip, kamuoyunda “Franchising (Frençayzing)” olarak bilinen, sözleşmeye dayalı sistemi benimseyen Zeki Arıcıoğlu, Trabzon ile başlattığı Dayı Küreklahmacun zincirlerine yeni halkalar eklemeyi sürdürüyor.

ERZURUM’UN ADINI DUYURUYORUZ

Son olarak açtıkları Ispartakule şubesi ile büyümeyi sürdürdüklerini belirten Zeki Arıcıoğlu, “Lahmacun sektöründe, Dayı markası ile Erzurum’un adını duyurmanın ve ilgi görmenin mutluluğu içindeyiz. Son üç ayda İstanbul’da 3. şubemizi açtık. Teklifler alıyor, ama gelen teklifleri ince eleyip, sıkı dokuyarak değerlendiriyoruz. Ankara Çukurambar’da açacağımız yeni şubemizin yapım çalışmaları sürüyor. İstanbul’da da yer arayışlarımız var. Bulduğumuz an iki şube daha İstanbul’da açarak, şube sayısını orada 5’e çıkartacağız” dedi.

Şubelerin ihtiyaç duyduğu malzemelerin önemli bölümünün firigofik araçlarla yerlerine ulaştırıldığını, yine şubelerin ıslakmendil, kürdan, peçete türü malzemelerinin de yine Arkes marifetiyle Erzurum’dan temin edildiğini hatırlatan Arıcıoğlu, “Lojistik merkezimiz Hilalkent’te. Bu merkezimiz, altyapısı itibarı ile 25 şubeyi doyurabilecek kapasitede. Şayet İstanbul’daki şubelerimizin sayısı belli bir seviyeye çıkarsa, belki bir lojistik merkez de orada açmayı düşünebiliriz. Amacımız, sektörde bir Erzurum firması olan Dayı’yı ülke markası yapmak” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.