Dolar 32,3656
Euro 35,1270
Altın 2.324,44
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

AMACIMIZ ÇOK PARA KAZANMAK DEĞİL!

AMACIMIZ ÇOK PARA KAZANMAK DEĞİL!
27 Mayıs 2017 00:32

DÜZGÜN Marketler Grubu, 13. mağazasını Hilalkent’te açtı. Mağazanın açılışına BB Erzurumspor’un şampiyonluğu damgasını vurdu. BB Erzurumspor’un başarısını kutlayan konuşmacılar, “Alıştık, seneye de şampiyonluk bekliyoruz. BB Erzurumspor’un yeri süper ligdir” diyerek yeni bir hedef gösterirken, aynı temenniye Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün de katıldı. İskender Düzgün, 13. mağazanın açılış hikayesini anlatırken de, “Amacımız çok para kazanmak değil, amacımız halka hizmet etmek. Bunun için burada, Hilalkent’te mağazamızı açtık” dedi.

GAZETECİ YAVUZ DONAT DA KATILDI

Erzurum’un hızla büyüyen yerel markalarından olan Düzgün Marketler Grubu’nun 13. mağazasının açılışı için düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, ESOB Başkanı Rasim Fırat, ETB Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ve Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ile çok sayıda işadamı ve davetli katıldı.

BİZ DE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPALIM İSTEDİK

Erzurum’a yeni bir yatım yapmanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını belirten Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, Hilalkent’in değişen ve gelişen bir bölge olduğunu belirterek, “Belediyelerimiz buralara yatırımlar yapıyor. Bizim de o hizmetlere katkımız olsun istedik. Amacımız çok para kazanmak değil. Halkımıza hizmet etmek istiyoruz. Buradaki yaşamı daha da hareketlendirmek ve renklendirmek için, en büyük marketlerimizden birisini Hilalkent’e açtık. Yakında buraların çok daha hareketleneceğini düşünüyorum. Mağazamızın açılışı için aramızda bulunan, onur konuğumuz Sabah Gazetesi Yazarı değerli Yavuz Donat’a da, bizi yalnız bırakmadığı için, teşekkür ediyorum” dedi.

HİLALKENT HIZLA BÜYÜYECEK VE GELİŞECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise Erzurum’u farklı bir konuma taşıma uğraşı verdiklerini söyledi. Sanayi ve Hilalkent’in herher alanda aşama kaydedeceğini belirterek, “Buralar çok önemli yaşam alanları içinde yerini alacak. 2. Organize Sanayi Bölgesi, çok yakın bir yerde hızla yükseliyor. Buralara marka olmuş firmalar gelecek. Erzurum Türkiye’nin en önemli illeri arasında. Bunu daha da ileriye götürmek için çalışıyoruz. Yatırım yapan herkese minnettarım. Düzgün Marketler Grubuna da yaptıkları yatırımlar için teşekkür ediyor, hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ise, Hilalkent’i cazibe merkezi haline getirebilmek için çalıştıklarını belirterek, Düzgün Marketler Grubu yöneticilerine bu yatırımdan dolayı teşekkür etti. Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, Düzgün marketler Grubu’nun müşterileri arasında bağımlılık yarattığını belirterek, “Mükemmel hizmet veren bir ekip var. Bu Hilalkent’te de devam edecektir. Buna inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 13. Düzgün Mağazası dualarla açıldı. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.