Dolar 32,4756
Euro 34,7626
Altın 2.478,14
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

FOTOĞRAFLAR HÜZÜN YAŞATTI

FOTOĞRAFLAR HÜZÜN YAŞATTI
30 Ağustos 2021 19:17

BÜYÜK Zafer’in 99. yıldönümünde önce Karskapı Şehitliği’ne giderek şehit mezarlarına karanfiller bırakan ve helallik isteteyen, Fatiha’ları ile minnet ve şükran sunan DEVA Partili’ler, daha sonra Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti, benzer duyguları bu defa da şehit fotoğrafları önünde yaşadı, tüm şehitlerimizi rahmetle andılar.

Geçtiğimiz cuma günü Lalapaşa Cami önünde vatandaşlara aşure dağıtarak bir geleneği yaşatma adına gayret gösteren DEVA Partisi yönetimi, bu defa da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı anmak amacıyla soluğu Karskapı Şehitliği’nde aldı.

ŞEHİTLERDEN HELALLİK TALEBİ

Şehit mezarlarına karanfiller bırakan, dua eden, Fatiha’lar okuyan İl Başkan’ı Vahit Bingöl ve arkadaşları, şehit babası Nihat Sorgun’a da evinde taziye ziyaretinde bulundu, daha sonra da Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hatem Tetik’i ziyarete gittiler. 

Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi programa katılarak güne “merhaba” diyen Vahit Bingöl ve arkadaşları, Şehit AileleriDerneği’nde kâh sohbet ederek, kâh dert dinleyerek programlarını sürdürdüler.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Dernek ziyareti sırasında asılı şehit fotoğraflarından yer kalmayan “hüzün duvarları” önünde duygusal anlar yaşayan Bingöl ve arkadaşları, ülkenin bölünmez bütünlüğüne zeval gelmemesi adına hayatlarını vermekten çekinmeyen vatan evlatlarını minnet, şükran ve dua ile andılar.

“Size ölmeyi emrediyorum” diyen ve başlattığı büyük taarruz sonrasında düşmanı İzmir’de denize döken Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da aynı duygularla andıklarını belirten Başkan Vahit Bingöl, sıra ülkenin sosyal ve ekonomik sıkıntılardan kurtuluşuna geldiğini belirtti,  “O sıkıntıları çözmeye talbiz. Bilgi ve birikimi ile her türlü sorun ve sıkıntıyı çözecek deneyime sahip Genel Başkanımız sayın Ali Babacan politikaları ve açıklamalarıyla insanımıza güven veriyor. DEVA olarak yıldızımızın her geçen gün biraz daha parladığını söyleyebilirim. DEVA olarak hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.