Dolar 32,5413
Euro 34,9110
Altın 2.425,34
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 21°C

GEÇ OLDU, GÜÇ OLMADI!

GEÇ OLDU, GÜÇ OLMADI!
21 Mayıs 2017 08:06
 PALANDÖKEN‘in “en gözde” noktalarından, şehre hakim bir tepe üzerinde yükselen Kızılay Dağ Oteli’nde sona yaklaşıldı. Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil, “Otelimizi en geç eylül ayına hizmete açmış oluruz” dedi.
Temeli, önceki Başkan Mithat Turgutcan döneminde atılan, ancak, projenin uygulanmasına yönelik sıkıntılardan dolayı, biraz sürüncemede kalan Kızılay Dağ Oteli’nde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Hüseyin Bozhalil, “Otelin müşterilerine en iyi hizmeti verebilmesi için, tüm detaylar gözden geçirildi ve adımlar atıldı” dedi.
“Hilton Otelleri’nde ne varsa, bizim otelimizde de onlar var” diyerek hayli iddialı konuşan Başkan Bozhalil, erzurumdanhaberler.com’a şu açıklamalarda bulundu:
“-Erzurum ve Palandöken hiç kuşkusuz, kış turizminde önemli bir marka haline geldi. Biz de Kızılay olarak yapacağımız tesisle, bu markaya katkıda bulunalım istedik. Dolayısıyla hiçbir tatsız sürprize meydan vermeme adına, ince eledik, sıkı dokuduk. Toplam 46 odalı otelimizde 82 yatak bulunacak. İç tefrişatıyla birlikte 8 milyon lira maliyete ulaşan oteli, daha önce açmayı planlamıştık. Ama olmadı. Biz de geç olsun, güç olmasın dedik ve açılışı biraz öteledik. İyi de oldu. En azından hiçbir şey oldubittiye gelmedi. Erzurum’a, Palandöken’e yakışır bir otel ortaya çıktı. bundan dolayı da çok mutllu olduk.” erzhaber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.