Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum °C
Erzurum
°C
°C
°C
°C
°C

MHP VE AK PARTİ’DEN GÜÇBİRLİĞİ POZU

MHP VE AK PARTİ’DEN GÜÇBİRLİĞİ POZU
8 Mart 2017 14:40

ÖNÜMÜZDEKİ nisan ayının 16’sında yapılacak referandumda “evet” oylarının fazla çıkması için gayret gösterin Ak Parti ve MHP kurmayları, Erzurum’da biraraya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, MHP İl Başkanı Naim Karataş ve Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanı Av. Bilgin Ertaş’ı ziyaret etti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu, objektiflere de “birlikteyiz” pozu verdiler.

Beraberinde adaşı, ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz olduğu halde, MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’ı ziyarete giden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, burada yaptığı açıklamada, “Sandıkta vereceğimiz ‘evet’ oyu, aziz milletimiz ve devletimizin bekasını belirleyecek” dedi.

Her iki partinin yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmelerin samimi bir havada geçtiği belirtildi. Ziyaretler sırasında bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen, “MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin referandum konusunda gösterdiği tavır, her türlü takdirin üstündedir. ‘Devlet-i ebed müddet’ düşüncesini ilke edinen Sayın Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizi, birliğimizi, beraberliğimizi, bayrağımızı, sancağımızı, mukaddesatımızı ilgilendiren yeni sistem değişikliğinde gösterdikleri onurlu ve ulvi davranıştan ötürü canı gönülden kutluyorum. Ülkemiz ve aziz milletimizin bekasını ilgilendiren hatta İslam coğrafyasının umut ve ümidi olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile inşallah devletimiz sonsuza kadar payidar olacaktır” dedi.

Yapılan ziyaretler sırasında biri birlerine kitap hediye eden MHP ve Ak Partililer, objektiflere birlikte poz verdi, güçbirliği içinde olduklarını herkese ilan ettiler. Bu arada, evsahiplerinin, konuklarına çay mı, yoksa kahve mi ikram ettiği merak konusu oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.