Dolar 32,3651
Euro 35,0159
Altın 2.325,89
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 13°C
Az Bulutlu
Erzurum
13°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

ŞAMPİYON CİRİTÇİLER, BAŞKAN SEKMEN’E KUPALARI İLE GELDİLER

ŞAMPİYON CİRİTÇİLER, BAŞKAN SEKMEN’E KUPALARI İLE GELDİLER
31 Ekim 2016 17:29

37-grp

GELENEKSEL Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda düzenlenen yarışlarda şampiyon olan Erzurum ekibi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası’nda birincilik kupasının sahibi olan Akıncılar Atlı Cirit Takımı ile aynı şampiyonada üçüncü olan Şengel Atlı Spor Kulübü sporcularının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Sekmen, “Başarılarınız bizleri gururlandırdı. Cirit, bizim de çok önem verdiğimiz ata sporumuzdur. Sizleri kutluyorum” dedi.

Federasyon Başkanı Prof. Dr. Ceylan’a binicilik sporlarının gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Sekmen, “Şehrimizde spora dair her konuda çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizde, gerek kış sporlarında gerekse yaz sporlarında başarılara imza atacak sporcularımıza destek veriyoruz. Bu bağlamda ata sporumuz olan atlı ciritin de bizde ayrı bir yeri var. Başta yem desteği olmak üzere, ihtiyaçların temininde elimizden geleni yapıyoruz. Ata sporu ciritte Erzurum olarak güzel bir yerdeyiz. Hemen her şampiyonada kentimizden giden takımlar derecelerle dönüyor. Gelecek nesillerin ata sporumuzu unutmamaları için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Sekmen, ziyaretin sonunda şampiyon takımların kupalarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.