Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 23°C

SEKMEN, PASİNLER’DEN ERZURUM’A KAÇ DAKİKADA GELDİ?

SEKMEN, PASİNLER’DEN ERZURUM’A KAÇ DAKİKADA GELDİ?
17 Mart 2017 15:00 | Son Güncellenme: 17 Mart 2017 15:01

İÇİŞLERİ Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. İnce’nin, belediyeye geleceği saatlerde Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile birlikte Pasinler’de bulunan Başkan Sekmen, konuğunu bekletmemek için adeta kuş olup, uçtu.

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Erzurum’a gelen Müsteşar İnce, beraberinde Vali Seyfettin azizoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti. Samimi bir havada geçen ziyarete yetişmek için, Pasinler’den, Erzurum’a ve makamına “10 dakikada” gelen Sekmen, herkesi fazlasıyla şaşırttı. Pasinler-Erzurum arasındaki mesafenin 40 kilometre olduğunu ve bu yolun ortalama 25-30 dakikada alındığını bilen belediye çalışanları, Başkan Sekmen’in, 10 dakika içinde makamında olduğunu görünce, hayli şaşırdılar.

BELEDİYECİLİK KONUSUNDA BİLGİ ALDI

Misafirlerini bekletmemek için, inanılmaz bir hızla makamına gelen Mehmet Sekmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu arada, Ağrı Valisi Musa Işın da, Başkan Sekmen ile görüştü. İçişleri Bakanlığı’nca Ağrı Belediyesi’ne Başkan Vekili olarak atanan Ağrı Valisi Musa Işın, ziyarette mahalli idareler ve belediye hizmetleri noktasında Başkan Sekmen ile fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Sekmen, ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bir dönem Erzurum’da da görev yapan Müsteşarımız Sayın İnce ile Erzurum’u konuştuk. Şehrimiz ve bölgemizle ilgili düşüncelerimizi kendisine anlattık. Ağrı Valimizin ziyareti de bizi fazlasıyla mutlu etti. Ağrı Valimiz, Belediye Başkanlığı’nda da göreve başlar başlamaz şehre yeni bir dinamizm kazandırdı. Kendisine başarı dileklerimi ilettim. Doğu Anadolu Belediyeler Birliği ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak yerel hizmetlerde Ağrı Valimiz Musa Işın’ın her daim yanındayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.