Dolar 32,5459
Euro 35,0080
Altın 2.427,35
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

SUNAR: EN BÜYÜK ORTAK DEĞERİMİZ, VATANIMIZDIR!

SUNAR: EN BÜYÜK ORTAK DEĞERİMİZ, VATANIMIZDIR!
15 Temmuz 2019 10:38

PALANDÖKEN Belediye Başkanı Muhammet Sunar, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Sunar, “15 Temmuz, tüm dünyayabağımsızlık mesajının en açık şekilde verildiği gündür” dedi.

Yayınladığı yazılı mesajında milli irade vurgusu yapan Başkan Muhammet Sunar, hain darbe girişiminin 3’üncü yıldönümünde “Allah o geceyi bizlere bir daha yaşatmasın” dedi. Sunar, mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“- Milli iradeyi yok sayan, dış güçlerin maşası haline gelen, şanlı Türk Ordusu’na sızmış FETÖ’cü teröristler eliyle gerçekleştirilen kanlı darbe girişiminin üzerinden tam 3 yıl geçti. 15 Temmuz gecesi milleti korumak için alınan silahları millete acımadan döndüren gözü dönmüş hain güruhu, bu millet feraseti, iman sevgisi ve bayrak aşkıyla durdurulmuştur. Milli irade, bağımsızlığın sembolüdür. O gün yaşananlar dünyaya açık bir mesajdır. Türkiye Cumhuriyeti, asla bağımsızlığından vazgeçmez. Hangi siyasi düşünce içinde olursak olalım, milletimizin en büyük ortak değeri vatandır. 15 Temmuz’da bu ortak değerin genciyle yaşlısıyla nasıl tecelli ettiğini bir kez daha göstermiştir. Hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bu girişimde şehit düşen yüzlerce vatan evladımızı rahmetle yad ediyorum. O gece gazi olan vatandaşlarımıza, sokaklara dökülen gençlere, elinde bastonuyla milli iradeye sahip çıkan büyüklerimize, dualarıyla bizlere iman gücü veren annelerimize, canla başla mücadele eden asil vatan evladı asker ve polislerimize, devlet büyüklerimize teşekkür ediyorum. Allah bir daha o geceyi bizlere yaşatmasın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.