Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 21°C

TEMELLİ KIRAATHANESİ’NDE BİR KOLEKSİYON VAR

TEMELLİ KIRAATHANESİ’NDE BİR KOLEKSİYON VAR
29 Ekim 2016 11:51 | Son Güncellenme: 29 Ekim 2016 12:52

suat-bey

Erzurum’un en eski kıraathanelerinden birisi olan Temelli, adını şimdilerde bir koleksiyonla vatandaşlara duyuruyor.

Gerek günümüze getirdiği kültür gerekse tarih kokan iş yeriyle müşterilerine eşsiz bir çay keyfi sunan Temelli Kıraathanesi bu günlerde bir güzelliği daha bünyesine katmanın mutluluğunu yaşıyor.

Suan Möngü isimli vatandaşın, yirmi yıla aşkın süredir çeşitli ülkelerden topladığı kalemler Temelli’de sergilenmeye başlandı. Çeşit çeşit, renk renk ve birbirinden farklı onlarca kalemin en büyük özelliği dünyanın birçok ülkesini bir arada toplamış olması.

İşletme sahiplerinden Şener Temelli, ilginin yoğun olduğunu dile getirerek; ”Suat ağabey 20 yıldan fazla süredir gittiği yerlerden kendisine hatıra kalsın diye kalem alıyor. Zaman sonra aldığı bu kalemleri koleksiyon haline getiriyor. Oranın kültürü ve kokusunu bir nebze hatırlamak için topladığı bu kalemleri bizde iş yerimizde sergilemeye başladık. Müşterilerimizin ilgisi bizi ve dolayısıyla da Suat ağabeyi çok mutlu etti. Şuan sergilediğimiz kalemler koleksiyonun bir kısmı, en az bir bu kadar daha kalem var zamanı gelince onları da müşterilerimizin beğenilerine sunacağız” dedi.

sener-temelli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.