Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 16°C
Az Bulutlu
Erzurum
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 24°C

TERZİOĞLU, EKİBİNİ VİTRİNE ÇIKARDI

TERZİOĞLU, EKİBİNİ VİTRİNE ÇIKARDI
27 Eylül 2019 14:27

ÖNCEKİ İl başkanı İbrahim Dumlu’nun istifasından sonra, genel merkez tarafından İYİ Parti Erzurum İl Başkanı olarak atanan Avukat Haluk Terzioğlu, yeni ekibiyle görücüye çıktı. Palan Otel’de düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında düşüncelerini de dile getiren Başkan Terzioğlu, “Erzurum’un meselelerini biliyoruz. Kesinlikle muhalefet yapmış olmak için muhalefet yapmayacağız” dedi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin de hazır bulunduğu toplantıda, parti yönetiminde görev almış çok sayıda bayanın hazır bulunması dikkatlerden kaçmadı. Konuşmasına İstanbul’da yaşanan deprem ve sonrasında yaşanılanlara dikkat çekerek başlayan Haluk Terzioğlu, “Bu deprem, ülke olarak bu tür olaylara karşı ne kadar hazırlıksız olduğumuzu göstermiş oldu” diye konuştu. İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığı görevini geçtiğimiz temmuz ayında devraldıklarını belirten Başkan Terzioğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

CİNİSLİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

“- Bu göreve atanmamızda vekilimizin desteği elbette ki, yadsınamaz. Huzurlarınızda kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. Görevi 28 Temmuz’da devraldık. 20 Ağustos’a kadar yapılması gereken ne varsa tamamladık. Dolayısıyla da Yargıtay’dan gelecek kararı beklemeye başladık. Kararın gelmesi gecikti. Karar gelince de vakit geçirmeden kamuoyunun huzuruna çıktık. Biz İYİ Parti olarak Erzurum için varız. Milletin, memleketin sıkıntılarından haberdarız. Hayvancılıkta, turizmde, eğitimde, sağlıkta yaşanan sıkıntıları biliyoruz. Muhalefet yapmış olmak için muhalefet yapmayacak, biz de taş üstüne taş koymaya çalışacağız. Memleketin çıkarına uygun ne varsa, biz de o kararların yanında, aleyhine gördüklerimizin de karşısında olacağız.”

BOŞLUK DOLDURMAK AMACIYLA KURULMADIK

Yönetim kurulu toplantılarından bir gün önce, partililerle, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını, ertesi gün yapılacak toplantıya da önemli gündem maddelerini tespit etmiş olmanın rahatlığı ile gireceklerini belirten Başkan Terzioğlu, “Şehrin sorunlarını tespit edip, ilgili birimlere aktaracağız. Anlayacağınız İYİ Parti olarak boşluk doldurmak amacıyla kurulmadık, iktidara talibiz. Herhangi bir partinin devamı da değiliz” diye konuştu. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.