Dolar 32,4939
Euro 34,7326
Altın 2.487,63
BİST 9.499,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 19°C

TV’Yİ KIRDI, ÇEYİZ SANDIĞINI PARÇALADI, EVİ YAKMAYA KALKTILAR

TV’Yİ KIRDI, ÇEYİZ SANDIĞINI PARÇALADI, EVİ YAKMAYA KALKTILAR
2 Mayıs 2017 18:43

GÜRCÜKAPI Polis Merkezi’nden içeri panik halinde giren 40 yaşındaki T.K., “Yetişin, evimi tarumar etmiş, eşyalarımı parçalamışlar” diyerek, yardım istedi.

Muratpaşa Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde oturan ve Narman nüfusuna kayıtlı olan T.K., polise verdiği ifadesinde; pazartesi günü saat 13.00 sıralarında bir iş için sokağa çıktığını ve birkaç saat sonra geri döndüğünü belirtti. Eve geldiğinde kapının açık olduğunu bildiren T.K., yaşadıklarını daha sonra şöyle anlattı:

“- Panik halinde evden içeri girdim ki, ne gireyim, her taraf darmadağındı. İlk başlarda hırsız girmiş zannettim. Ama baktım ki, televizyonum kırılmış, çeyiz sandığım parçalanmış. Evin eşyaları her bir yere saçılmış. Yetmemiş, vicdansızlar her kimse, evi yakmaya da teşebbüs etmiş, çekyatı tutuşturmuşlar, ama küçük bir bölümünü ancak yakabilmişler. Gördüklerim beni şok etti. Evimi başıma yıkanların bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum.”

T.K.’nın duyurusundan sonra, olay yerine giden ve incelemelerde bulunan ekipler, talihsiz kadının evini darmadağın eden kişi ya da kişileri bulmak için harekete geçti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.