Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 17°C
Az Bulutlu
Erzurum
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 24°C

ULAŞIM KARA SAPLANDI, BELEDİYELER SINIFTA KALDI!

ULAŞIM KARA SAPLANDI, BELEDİYELER SINIFTA KALDI!
15 Aralık 2016 18:33 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2016 18:34

ŞİDDETLİ yağan kar Erzurum’da hayatı altüst etmeye yetti. Şehiriçinde kalınlığı yer yer yarım metreyi bulan kar yüzünden ulaşım ciddi anlamda aksadı, otobüsler duraklara zamanında gelemedi, vatandaş soğukta saatlerce otobüs, minibüs beklemenin öfkesini yaşadı.

Karla birlikte hava sıcaklığında hissedilir derecede düşüş yaşanması, yolları patinaj pistine dönüştürürken, otobüs duraklarında soğuk altında araç gelmesini boşuna bekleyenler, çareyi erzurumdanhaberler’i aramakta buldu, “Neredeyse bir saatten beri durakta otobüs bekliyoruz. Lütfen kepazeliği yazın! K3 yok, G9 yok. Gelen otobüs tıklım tıklım dolu. Yollarda 4 sıra park var. Ara sokaklara girmek mümkün değil” diyerek sıkıntıyı dile getirdiler.

VATANDAŞ DERT KÜPÜ

Belediyelerin karla mücadele haberlerine de tepki gösteren vatandaşlar, sosyal medya üzerinden belediye başkanlarına göndermeler yaptı, şunları yazdılar:

“- Bereket bu yıl winter fister yapmadılar. ortalık dizboyu kar. hiçbir yerde temizlik yok. essahtan sahipsiz memleket. erzurum belediye, ey cadde süslesin, ey yapsat yapsın. ne de olmasa erzurum milleti sefil millet!”

“- 32 yıldır bu memlekette yaşıyorum. bu yılki gibi bir rezillik, çile görmedim. ama yorum yapınca da biri hemen kalkar dava açar. ama ne olsa da yeter artık, bizim de hakkımız değil mi insan gibi yaşamak?”

“- Hay yalanınız batsın. 24 saat olmuş daha kayakyoluna bir kepçe girdiği yok! İş reklama geldimi büyük şehir palandöken çalışıyor!”

“- Dün siz bu haberi geçtiğiniz saatte (Filgeçti, yeni görüntüsü ile çok beğenildi haberimiz kastediliyor) Yenişehir’de çoğu yol kapalıydı. Caddede karşılıklı iki araç yan yana zor gidiyordu. Tebrizkapı’da yolu açılmayan mahalle aralarında araçlar mahsur kalmış, Paşalar Caddesi’nde yol tuzlanmamıştı diye araçlar kaza yapmıştı. Yine dün bu saatlerde belediye başkanı çıkmış objektifler karşısında reklam yapıyordu. Siz bu siteyi kurunca “Diğerleri gibi olmayacağım.” demiştiniz ama … neyse…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.