Dolar 32,5297
Euro 34,8438
Altın 2.473,91
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 19°C
Az Bulutlu
Erzurum
19°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 17°C
Paz 18°C

ÜNLÜ SANATÇI, 50’NCİ YIL ORTAOKULU’NA SÜRPRİZ YAPTI

ÜNLÜ SANATÇI, 50’NCİ YIL ORTAOKULU’NA SÜRPRİZ YAPTI
18 Kasım 2016 08:49

36-vildan

ASLEN Narmanlı olan Türk Sineması’nın ve televizyon dizilerinin güzel yüzü, ünlü sanatçı Vildan Atasever, daha çok dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitim gördüğü 50. Yıl Ortaokulu’na sürpriz bir ziyaret yaptı. Öğrenci ve öğretmenlerle biraraya gelen, TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilere moral dopingi yapan Vildan Atasever, sevimli ve sempatik tavırları ile herkesin gönlünde taht kurdu.

Aslen Erzurumlu olan ve zaman zaman memleketine hasret gidermeye gelen Vildan Atasever’in, okullarına ziyarete gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirten 50. Yıl Ortaokulu Müdürü Selami Topaloğlu, “Doğrusunu söylemek gerekirse Vildan Hanım’ı bir anda okulumuzda görünce, ilk başlarda büyük şaşkınlık yaşadık” dedi.

Bir arkadaş grubu ile sohbet ederken, okulda yapılan güzel faaliyetlerden haberdar olduğunu, bunun üzerine “Haydi o okula gidelim” diyerek 50’nci Yıl’a geldiğini hatırlatan Topaloğlu, “Okulumuzda öğrencilerimizi harıl harıl TEOG sınavlarına hazırlıyoruz. Dur durak nedir bilmeden çalışıyoruz. İstiyoruz ki, öğrencilerimizin tamamı bu sınavdan başarıyla çıksın. Böylesine yoğun bir çalışma döneminde Vildan Hanım’ın ziyareti çocuklarımızın moral motivasyonunu yükseltti. Böylesine hassasdüşünen bir Erzurumlu sanatçıya sahip olduğumuz için, ne kadar gururlansak azdır” dedi.

Okulda öğretmenler ile görüşen, sınıflara giren, sıralara oturan ve çocuklarla sohbet eden Vildan Atasever’in bu davranışı, 7’den 70’e herkesi mutlu etti. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.