Dolar 32,5277
Euro 34,9465
Altın 2.440,09
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 23°C
Az Bulutlu
Erzurum
23°C
Az Bulutlu
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 20°C

YABAN KEÇİSİNİ EMZİRİRKEN GÖRÜNTÜLEDİ

YABAN KEÇİSİNİ EMZİRİRKEN GÖRÜNTÜLEDİ
10 Ekim 2016 04:42

01-blnt

DOĞA AŞIĞI BİR GARİP!..

BÜLENT Erkan ismi belki birçok insan açısından bir şey ifade etmeyebilir. Ancak, eğer doğayla ilgileniyor, yaban hayatı görüntüleme adına dağ, taş dolaşıyorsanız, o zaman Bülent Erkan için, “O, dağların oğludur” yakıştırmasını hiç yüksünmeden söylersiniz.

35 yaşında, işsiz ve bekar birisi Bülent Erkan.

İspir’in Yedigöller Köyü’nde çiftçilik yapan dar gelirli bir ailenin, dağ ve doğa tutkunu bir bireyi.

Ömrünün tamamı Kaçkarlar’da geçmiş. Sırtında çantası, elinde fotoğraf makinesi ile fotoğraflarını çektiği keçileri imrendirecek atletik yapısı ile dağ, taş dolaşan ve zirvelerden aşağı inmeyen Bülent Erkan’ın geçmişte çektiği fotoğraf ve görüntüler, sosyal medyada yankı bulmuş, çok da beğenilmişti.

Sosyal medya fenomenleri arasında sayılan Erkan, bu kez de yavrularını kayalıkların üzerinde emziren bir dişi yaban keçisinin fotoğrafını çekerek, sosyal medyada paylaştı.

Fotoğrafı bir anda çeşitli gazete ve internet sitelerinin ilgisini çeken Bülent Erkan’ı en çok da havanın giderek soğuyor olması düşündürüyor.

Geçimini sağlamak amacıyla hemen her işi yapan, kar yağdığında dağlardan mecburen uzaklaşmak zorunda kalan doğa tutkunu bu gönül insanına devletin el uzatması isteniyor. Kaçkarlar’ın sadece tanıtımını yapmakla kalmayan, aynı zamanda temizliğini de elinden geldiğince yapan, dağcıların geride bıraktıkları atık ve çöpleri toplayarak doğaya olan sevgisini ortaya koyan Bülent Erkan’a, bir iş verilmesi, hemen herkesin arzusu.

Bakalım bu gönül insanına el uzatacak birileri çıkacak mı? erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.