Dolar 32,5195
Euro 34,7843
Altın 2.502,09
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 20°C
Az Bulutlu
Erzurum
20°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

ANNESİNİ ARDINDAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

ANNESİNİ ARDINDAN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
20 Temmuz 2017 16:39

DÜN akşam annesi Neriman Aydemir’i kaybeden, bugün de Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra toprağa veren Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’i, “çiçeği burnunda” Başbakan Yardımcısı Recep akdağ teselli etti. Ayakta durmakta zorlanan Aydemir’in elini kavrayan ve uzun süre bırakmayan Bakan Akdağ, ilk görevini de “Hükümet’i Erzurum’da temsil ederek” yerine getirmiş oldu.

Diyabet hastası olan ve uzun zamandan beri tedavi gören Hacı Neriman Aydemir’i, Narmanlı Camii’nden son yolculuğuna çok sayıda vatandaş uğurladı.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile Atatürk Üniversitesi GSF Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bünyamin Aydemir ve Büyükşehir Belediyesi ESKİ Şube Müdürü İsmail Aydemir’in anneleri Hacı Neriman Aydemir’in cenaze namazını, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Orhan Deligöz ve Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, kurum ve daire amirleriyle çok sayıda vatandaş kıldı.

Musalla başında taziyeleri kabul eden Milletvekili İbrahim Aydemir ayakta durmakta güçlük çekti. Kılınan cenaze namazının ardından İbrahim Aydemir ile birlikte tabutu omuzlayan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, bir süre tabutu taşıdı. Anne acısı yaşayan İbrahim Aydemir’i elinden kavrayan ve bırakmayan Recep Akdağ, genç vekil arkadaşını teselli etmeye çalıştı.

Hacı Neriman Aydemir, namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.