Dolar 32,5720
Euro 34,9922
Altın 2.431,91
BİST 9.743,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Erzurum 24°C
Az Bulutlu
Erzurum
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 22°C
Paz 22°C

DEMİRHAN, “KALDIRDIK” DEMİŞTİ!

DEMİRHAN, “KALDIRDIK” DEMİŞTİ!
4 Ekim 2016 17:16

01-brnd-sz

BB ERZURUMSPOR yönetimi ile ERÇİMSAN arasında yaşanan Kâzım Karabekir (Cemal Gürsel) Stadı’ndaki reklam tabelaları krizine “son nokta”nın konulmadığı, Başkan Ali Demirhan’ın, “brandaları kaldırdık” sözünün gerçeği yansıtmadığı, sabah saatlerinde ortaya çıktı. ERÇİMSAN reklamlarının üzerini kapatan brandanın yerli yerinde durduğu gibi, stadın duvarlarına yeni ama küçük boyutlu bir ERÇİMSAN reklam tabelasının asıldığı, erzurumdanhaberler.com takipçilerinin çekerek, sosyal medya üzerinden merkezimize gönderdikleri fotoğraflarla anlaşıldı.

BB Erzurumspor Yönetimi, Kâzım Karabekir (Cemal Gürsel) Stadı’nın güney cephesini boydan boya kuşatan ERÇİMSAN reklamlarının üzerini, “bizimle reklam anlaşması niye yapılmadı, Aşkale Çimento neden kulübümüze parasal destek vermedi” diyerek kapatılması yolunda, yetkisi olmamasına rağmen karar almış.

BRANDA, GECEYARISI OPERASYONU İLE ASILMIŞ

Yönetim kararı ile üzerinde, ““BB. ERZURUMSPOR’A MADDİ VE MANEVİ HER TÜRLÜ DESTEĞİ VEREN ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET SEKMEN’E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ” yazısının bulunduğu branda, bir geceyarısı operasyonu ile Kâzım Karabekir Stadı’nın duvarlarındaki ERÇİMSAN reklamlarının üzerine asılmış, sonraki günlerde başlayan tartışmalara erzurumdanhaberler.com ışık tutmuş, bu arada bir çağrı yaparak, yapılan yanlışın düzeltilmesi gerektiği de dile getirilmişti.

MÜJDEYİ ALİ DEMİRHAN VERMİŞTİ

BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, haberin ardından, geçtiğimiz pazartesi akşamında Genel yönetmenimiz Öztürk Akkök’ü İstanbul’dan telefonla aramış ve “Ağabeyi, o brandayı kaldırdık” müjdesini vermişti. Aynı zamanda Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i de aradığını ve düşüncelerini kendisiyle paylaştığını belirten Ali Demirhan’ın bu açıklaması sayfalarımızda, “Teşekkürler Ali Başkan” başlığıyla kendine yer bulmuştu.

BRANDA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Ancak, ERÇİMSAN reklamlarının üzerindeki brandanın kaldırılmadığı, sabah saatlerinde haber merkezimize ulaştırılan bir fotoğrafla ortaya çıktı. Fotoğrafta, Ali Demirhan’ın açıklamasının aksine, brandanın yerli yerinde durduğunun gözüküyor olması şaşkınlıkla karşılandı.

AÇIKLAMA KULÜP MÜDÜRÜ’NDEN GELDİ

Babası rahatsız olduğu için hastanede bulunan, bu nedenle de telefonlara cevap veremeyen Ali Demirhan’ın yerine, tutarsızlığın açıklaması BB Erzurumspor Kulüp Müdürü Alper Aydoğdu’dan geldi. Aydoğdu, Başkan Demirhan’ın, “kaldırdık” dediği akşam brandayı kaldırmak için Büyükşehir İtfaiyesi’nden yardım istediklerini, ancak gelen aracın sorun yaşaması nedeniyle brandayı indiremediklerini söyledi. Yarın sabah (çarşamba) brandayı kaldıracaklarını belirten Alper Aydoğdu, “O brandayı da maraton tribün tarafına asacağız” diye konuştu.

YENİ TABELALARI GENÇLİK SPOR ASMIŞ

Öte yandan, Kazım Karabekir (Cemal Gürsel) Stadı’nın güney cephesindeki küçük ERÇİMSAN reklam tabelasının, Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılarak duvara monte ettirildiği öğrenildi. erzhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.